menatang Publish time 16-7-2009 07:12 PM

MCM MANA NAK BLOCK VIDEO PORN DLM YOUTUBE?

mcm mane ye..kalu nk block terus youtube syg pulak sbb aku pun kadang2 guna jugak youtube untuk tgk cite kartun,drama,video klip band2 terkini..camne ye nk blok video porn lam yotube tuh?contohnya kalu nak review 1 video klip porn,then tetiba kene blok maknanya x boleh tgk terus..camne ye?

geng_tx Publish time 28-7-2009 03:47 PM

dalam youtube ada porn ke?

menatang Publish time 1-8-2009 07:33 AM

ada lah..tp bkn porn harcore tuh..porn ringan2 pon...tp porn ringan2 tetap berdosa jugak..aku x nak adik aku bergelumang ngan dosa zina mata neh..:L

aladin Publish time 29-9-2009 10:42 PM

betul2..
tp aku rs xle sekat youtube unless ko block je website tu. sbb skang ni asal nak tgk kat youtube, asalkan ko ada account youtube, apa2 video pn bleh tgk.

patt_sue Publish time 30-9-2009 09:04 PM

aku rasa kalau pakai parental control software boleh kot....dia akan block website yang ada unsor2 porno...

tapi aku tak pernah try lagi....tak tau jadi ka tak???

z-b-i Publish time 4-10-2009 09:46 PM

dah settle ke masalah ni?

viper_2803 Publish time 21-4-2010 01:30 PM

ada porn ke kat youtube?
kekadang pic cover je porn...tapi bila play, gambar ntah apa2... :lol:

budingyun Publish time 23-4-2010 06:15 PM

bila play macam slide show ajer..:lol:

TheLuPikir Publish time 29-3-2012 01:10 PM

mne ade porn kt utube, len la klu die bukak tube2 len haha

Andy47 Publish time 23-4-2012 12:41 PM

Tak sure cara ni function atau tak, ubah umur/tarikh lahir so umur jadi sentiasa bawah 18 tahun (sweet 17). So setiap kali nak termasuk dalam apa-apa video yang melibatkan proses mengawan, akan keluar warning yang anda adalah kanak-kanak ribena. InsyaAllah setel prob tu.....

meritokrasi Publish time 23-4-2012 11:59 PM

ha'ah, dia ada had umur sebelum dia betul-betul boleh play video yang untuk adults tu....

bangcak Publish time 18-3-2013 03:57 PM

toksah pening2 nak blok porn kat youtube.
kat bulutin utama tv3 pon ada porn.... pening nak jwb dgn
anak2 bila kat tv siar pelik2.

batmana Publish time 20-3-2013 01:30 PM

http://youtubeforchildren.com/

nk blok porn ringan2 dlm youtube, amatla payah, psl youtube bukan ketat sgt undang2 psl porn ringan2 ni, mklumla omputih punye..

SayangAnakku Publish time 26-4-2013 10:55 AM

masa kita install id letak umur under age....automatic tak leh tengok porno......

atau pun tengok youtube...jgn log in dulu ...then bila ada cerite yg nampak porno youtube admin akan tanya.....kalau underage tak leh tengok....

kan senang.... tak yah guna programming....haha

pinkzara Publish time 7-1-2015 06:43 AM

lecehnya nak report video porn dlm youtube :'(

aku masih gagal block you tube kat tv toshiba android ni.

pls helppppp :'(

nacuwin Publish time 7-1-2015 05:17 PM

gini. kalu content tu 18sex, kena login dulu baru leh tgk.
nak block terus mmg tak bole la, melainkan report video tu kat youtube supaya youtube bole delete content.

sekian.

addamnor Publish time 17-1-2015 02:00 AM

you tube ke x-tube? ke you jizz?:o

makadek Publish time 17-2-2015 04:45 PM

SAPA PAKAR DLM BAB PESBUK HACK MENGHACK TLNG PM

TeraJava Publish time 23-4-2015 04:03 PM

takleh nak block video.. melainkan block youtube.. tapi jarang keluar benda2 macam tu sebab dia based pada behaviour kita.. contoh kalau kita selalu search video2 upin ipin, dia akan listing upin ipin kebanyakannya..

tuhow Publish time 24-5-2015 10:11 PM

Sila cuba pakai ad muncher free.
Mungkin dapat bantu anda.
Pages: [1]
View full version: MCM MANA NAK BLOCK VIDEO PORN DLM YOUTUBE?