teriaki Publish time 7-7-2009 01:18 AM

idea untuk psm

sy student sc major cmputer scurity n networking...
boleh tak bg cadangan tajuk2 psm untuk psm sy...

naga_mas Publish time 7-7-2009 10:49 AM

PSM tu hapa? :re:

naikAntena Publish time 7-7-2009 01:52 PM

Pengajian Sains Dan Matematik kowt

teriaki Publish time 7-7-2009 03:57 PM

PSM tu hapa? :re:
naga_mas Post at 7-7-2009 10:49 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif
projek sarjana muda..

kalo boleh tajuk tu berkait rapat dgn networking dan computer security

mr.feeq Publish time 7-7-2009 05:55 PM

ko blaja kat ner? kalo bdak ATMA dulu, aku ngok x ksahlah pe pon, sume bantai web based app. :P

ko nak wat dlm kajian ke projek app?

fittri Publish time 7-7-2009 11:00 PM

ko blaja kat ner? kalo bdak ATMA dulu, aku ngok x ksahlah pe pon, sume bantai web based app. :P

ko nak wat dlm kajian ke projek app?
mr.feeq Post at 7-7-2009 17:55 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

x.ak student utm..skrg da final year..
kene buat projek...
tp ak blur,x tahu nk buat ape..
harap boleh bg cdngan .

BorderManager Publish time 8-7-2009 01:20 AM

banyak benda boleh buat.....cth pengurusan data kat tempat ko belajar ke, mana2 company ke...utk nampak projek ko tu gempak @ canggih bukan bergantung pada interface atau script yg ko guna, sebenarnya dgn sistem ko bangunkan tu dapat menyelesaikan masalah yg ada & dpt jimatkan masa & tenaga

contoh yg senang la system mail tracking
kalau dlm U semua surat atau bungkusan dia terima oleh satu unit, lepas tu baru la dispatch akan hantar ke falkuti masing2.. so ko leh buat sistem web base, staff boleh check surat dia kat mana? dah masuk dlm U ke, kat unit surat atau dah kat falkuti.....

fittri Publish time 10-7-2009 09:59 AM

banyak benda boleh buat.....cth pengurusan data kat tempat ko belajar ke, mana2 company ke...utk nampak projek ko tu gempak @ canggih bukan bergantung pada interface atau script yg ko guna, sebenarnya ...
BorderManager Post at 8-7-2009 01:20 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

tu r,ak pn ad pikir gak nk buat sistem surat menyurat ni..
sbb ak ni bdk rangkaian ak nk tambah function sikit r,mcm penghantaran status surat tu melalui sms..ok x?

BorderManager Publish time 10-7-2009 10:54 AM

ko buat je status update by email, kalau nk demo pun senang just enable je email punctionkat PHP tu

rudd Publish time 19-12-2014 03:56 PM

mcm mane bos, tajuk psm u ape?
Pages: [1]
View full version: idea untuk psm