mulutmasin Publish time 24-7-2008 06:28 PM

Originally posted by KartaNegara at 24-7-2008 05:51 PM http://forum7.cari.com.my/images/common/back.gif
Suami Hetty nie org Malaysia.. oo patut ar kena tangkap

KartaNegara Publish time 24-7-2008 07:51 PM

Kenapa beb, dorang target org Malaysia jer ker?

teddybear126 Publish time 16-8-2008 09:52 PM

rasuah?? emm memang patut di tangkap ponnn

ida88 Publish time 17-8-2008 12:51 AM

Originally posted by alexandria_iz at 24-7-2008 11:15 AM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


betul2...... :lol:

kat india tu, masalah rasuah x bole diselamatkan lagi.....
x rasuah, xley nk mkn kot :P

nurul_akmar Publish time 1-1-2009 04:34 PM

klu jd kat indon mmg xle nk ckp pape r

Risma Publish time 1-1-2009 07:21 PM

Originally posted by soraya at 23-7-2008 08:26 PM http://eforum9.cari.com.my/images/common/back.gif
suami hetty ni orang indon ke atau orang malaysia? aritu penah diberitakan org malaysia kan, atau pernah bljr kat malaysia camtu la
dia pernah belajar kat UPM..... rasanya ambik master dalam pengurusan perniagaan

budak4it Publish time 1-1-2009 08:00 PM

:ohmy3: :ohmy3: rasuah di mana-mana

mimzat Publish time 28-1-2009 05:16 PM

Balas #17 Syd\ catat

Memang cantik walaupun dah tua

qasih Publish time 26-3-2009 09:23 PM

Originally posted by Syd at 24-7-2008 11:44 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
laaa

hetty koes endang tak kenal?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/id/thumb/d/d7/Hetty_Koes_Endang.jpg/220px-Hetty_Koes_Endang.jpg

mak oiiiiiii kak hajjah endang nya jambol depan, kan main tinggi, bibir kan main merah nyala....very the tante-tante.

qasih Publish time 26-3-2009 09:46 PM

http://www.mediaindonesia.com/spaw/uploads/images/article/image/20090223_112103_hetty1.jpg mediaindonesia.com kesian muka penyanyi pujaan ku...stress kot.
http://www.inilah.com/data/berita/foto/65551.jpgsuami Hetty masa muda nya nampak lagi segak dan handsome, tapi gambar skang yg ni dah berumur..
www.inilah.com



http://www.anginsurga.eu/hettyman.jpg dengan baby 1st mereka.
www.anginsurga.eu/hetty2.html


apa pun, q doa kan mereka suami isteri tawakal melalui kes tuduhan rasuah ni, kesian bu Hetty Koes Endang...

Q suker dengar lagu-lagu dia...

*mod, jika salah cara

mat403 Publish time 27-3-2009 01:05 AM

Hubby dia org Indo tapi pernah belajar PHD kat UKM or UPM...
Hubby dia ceraikan wife dia utk kahwin dgn Hetty.

gloria05 Publish time 27-3-2009 08:03 AM

indon ni rasuah2 dah biasa..dr pak lurah ke pak menteri...kawan aku penah gi sana , die wat majlis perjumpaan student mesia n indonesia...ade urusetia tu siap offer lagi, kalau nak megawati rasmikan..kenala bagi suap sket...heheheheh...nak rasmi pun kena suap hahahahah

mfharun Publish time 27-3-2009 09:20 AM

rasuah ni dah biase kat sane..

jlo Publish time 27-3-2009 12:23 PM

suami hetty orang indonesia la..cuma dulu dia belajar kat sini...

emera Publish time 27-3-2009 12:42 PM

Originally posted by gloria05 at 27-3-2009 08:03 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
indon ni rasuah2 dah biasa..dr pak lurah ke pak menteri...kawan aku penah gi sana , die wat majlis perjumpaan student mesia n indonesia...ade urusetia tu siap offer lagi, kalau nak megawati rasmi ...

masa nak cop passport pon diorg mintak gak... selit je RM1, cepat je diorg buat... duit kopi nya pak?

rienafaiz Publish time 27-3-2009 03:24 PM

tingginya tudung hetty tuu....
selkop ke rambut diaa?

Glass Publish time 27-3-2009 03:41 PM

Originally posted by KartaNegara at 24-7-2008 17:51 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Suami Hetty nie org Malaysia..

Suami dia orang Indon la.. pernah belajar di UPM dolu2...

kukulangau Publish time 27-3-2009 04:51 PM

500 juta rupiah baru RM178,000
RM178,000 baru GBP27,000 ;P ;P ;P

suraya2610 Publish time 27-3-2009 07:24 PM

indon mmg raja n mahasuri rasuah. coba tengok sinetron.. bibik dia org pun leh mintak rasuah.

sebab utama..gaji   depa murah snagat.

belon_merah Publish time 28-3-2009 12:02 PM

bezanye muke kalu x makeup... sampai x kenai aku d watnye...:o
Pages: 1 [2] 3
View full version: Suami Hetty Koes Endang [Yusuf Emir] ditahan


ADVERTISEMENT