mesmerize Publish time 1-6-2008 02:16 AM

korang bole bukak yahoomail tak?

aku takleh bukak ler..
pastu ada message

"yahoo!mail experienced a login error:

name:TypeError
message:Object expected
number:67321647321
description:Object expected"

kenapa ek? ada sapa2 yang face the same problem like me?
tensen tul..
dah laa aku tengah tunggu email penting dari future employer ni :lol:

bzzts Publish time 1-6-2008 02:24 AM

mmg ada problem sikit. akupunya leh bukak tapi menu folder kat tepi tu takde.
inbox, junk, folders...

trunks Publish time 1-6-2008 02:28 AM

siang tadi saja, sekarang boleh pulak..aku semua folder ada
nak access message dalam inbox tak berjaya..

cinta_ungu Publish time 1-6-2008 02:32 AM

okey je..
sume leh bukak termasuk inbox...

mesmerize Publish time 1-6-2008 02:52 AM

haku masih takleh bukak inbox aku :'(
dah 2-3 hari macam ni..
nak komplen kat sapa ek? :mad:

316 Publish time 1-6-2008 02:53 AM

oke je...........

trunks Publish time 1-6-2008 03:35 AM

Reply #5 mesmerize's post

cuba login daripada sini

LINK
atau contact Yahoo customer carehttp://yhoo.client.shareholder.com/press/contact.cfm

[ Last edited bytrunks at 1-6-2008 03:46 AM ]

rg3374 Publish time 1-6-2008 04:36 PM

errr...ok ajer.xder mslah.

mesmerize Publish time 1-6-2008 07:03 PM

Reply #7 trunks's post

dah ok dah bole bukak hari ni..
terima kasih :$

syarif20 Publish time 9-8-2008 05:55 PM

ok tahniah coz dah bleh bukak..

bangcak Publish time 21-6-2014 01:10 AM

bzzts posted on 1-6-2008 02:24 AM static/image/common/back.gif
mmg ada problem sikit. akupunya leh bukak tapi menu folder kat tepi tu takde.
inbox, junk, folders. ...

bos, kalu yahoo messenger bleh bukak tapi emel takbleh sbb lama tak bukak, caner nak buat ye?? :funk:
Pages: [1]
View full version: korang bole bukak yahoomail tak?