empayarutama Publish time 12-2-2011 10:52 AM

erkkk... alamak sebby, tu kena panjang penerangannya (memang tak bleh diringkaskan).
Aku cuba arrr, ada 2 cara:

1. ko cuba bukak link-link ni yea:
    a) http://www.google.com/support/forum/p/AdSense?hl=en
    b) https://www.google.com/adsense/support/

2. ko cuba bukak wallet, pastu belanja aku makan tengahari, boleh cerita panjang...hehehehe

sebby Publish time 12-2-2011 07:50 PM

insyaalah! pasal belanja no hal empayarutama... cam mane pun time kasih segala tunjuk ajaryang ko bagi... t q.. tq...ha haaa lah cam jepun lah anggok pale he hehe .

diaphorina Publish time 12-2-2011 10:53 PM

kawan-kawan bgilah pndapt2 ye...blog bru je buat http://pertaniancanggih.blogspot.com/

c_manis Publish time 17-2-2011 12:39 PM

JANGAN KLIK SENDIRI, TUKAR-TUKAR BLOG UNTUK KLIK BERDOSE, BACA TERM & CONDITION GOOGLE ADSENSE TU!.. ...
akubaik3 Post at 12-9-2010 20:29 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

ish..iskh..iskh.. tabik la mmg KO BAIK :loveliness:

empayarutama Publish time 19-2-2011 11:49 PM

ish..iskh..iskh.. tabik la mmg KO BAIK
c_manis Post at 17-2-2011 12:39 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

iyelah tatau pulak google adsense ada hukum berdose

aazek Publish time 22-2-2011 05:26 PM

wahh...ramai baru waat blog, dh dpt duit dr adsense ke nufnang...sy dh kat stahun...habuk pon tarak...visitors pon kurang...apekehe ek...

personal development, motivasi, health, etc

lanung5566 Publish time 28-2-2011 08:32 AM

same dan serupa dgn aku...:lol:

izat123 Publish time 28-2-2011 07:09 PM

asl ak pnye 0 lg a?tp ak br dftr dlm sbln kot..trffic blog ak da tgi..around 300++ pge views a day.ad gk suh org klikkn..tde ap2 pon..plik2..ak pkai nuffnang

http://bolatalk.blogspot.com/

offers Publish time 16-3-2011 10:34 AM

Korang duk suruh org klik2 tu tak kena banned ke dengan google?

c_manis Publish time 18-3-2011 05:00 PM

Susahnya nak achieve target.. Aku baru collect USD16.88 huhuhuhu :L

Adrastea Publish time 22-3-2011 04:15 PM

tringn nk try..slmat ker accnt kita bila bg utk adsnse ni?

offers Publish time 24-3-2011 11:28 AM

Try aje.. org ckp just do it!

white_daisy Publish time 22-12-2011 08:08 PM

Hi to all forumer...saya baru nak berjinak2 ngan blog and adsense nih... saya nak tanya...saya ader terbaca pasal kalau kita dapat bayar dari adsense nih...nanti kena bayar tax...ader sesaper yang dah dpt bayaran dan dah kena bayar tax...kalau kena bayar ...dalam US currency ker...??

kupia Publish time 22-12-2011 10:22 PM

dah cukup ke $100usd? aku punya dh cukup.
khairilhusni Post at 20-1-2011 20:42 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

1461 klik dia bayar 100 dollar je? apa kedekut sangat adsense nih...
ada satu hari tu aku dapat 8 klik satu sen pun dia tak kira... zero... hampeh tul...
ada satu blog aku dia banned tak antar iklan, apa reason tak bagi tau, nasib akaun tak kena ban...

myhoyoyo Publish time 28-12-2011 04:00 PM

Hi~ saya adalah beginner untuk promoting blog ~ senior semua blh tolong kat ku kat? beri direction macam mane untuk promote blog ? aku mahu fokus kat Malay market ~ :loveliness:


www.hoyoyomalaysia.blogspot.com

noonaka Publish time 1-2-2012 05:05 PM

Hi to all forumer...saya baru nak berjinak2 ngan blog and adsense nih... saya nak tanya...saya ader...
white_daisy Post at 22-12-2011 20:08 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif



kalo ko warganegara us kenalah bayo ;P

offers Publish time 9-2-2012 03:57 PM

wah.. masing2 sudah ada hasil.. bila lak turn saya ni

dazen Publish time 29-9-2012 07:22 AM

iri hati-nya boleh dapat $100+
0 bulan ni ... berminat share pengalaman?

ifritutama Publish time 6-1-2013 06:23 PM

adui byk kali buat byk kali kne block

c_manis Publish time 11-1-2013 12:33 PM

offers posted on 9-2-2012 03:57 PM static/image/common/back.gif
wah.. masing2 sudah ada hasil.. bila lak turn saya ni

Takpe kita serupa, masih belum berhasil lagi..
Tgh mengejar target wahhh cam MLM gitu ada target.. ;P
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
View full version: Keuntungan Adsense bagi january...

ADVERTISEMENT