atiqah_bea Publish time 28-1-2009 08:29 PM

maaf ye mencelah...
tqah xtau pun ada tu google advert, adsense, nuffnang..
tqah baru je daftar nuffnang..
tp langsung xdpt hasil..
google plak, tqah xboleh nak daftar pun..
tqah xtau pun mcm mana benda2 ni berfungsi..
huhuhu...maaf ye..tqah btul2 xtahu.. :$ :$

MBPJ Publish time 3-8-2009 07:44 PM

kongsi la sikit...

checknonk Publish time 8-8-2009 12:28 PM

org baru nak tanya klau adsense kena ban nak buat camnern boleh ke daftar baru pakai new..gmail...toollloooog

kupia Publish time 9-8-2009 12:14 PM

Post Last Edit by kupia at 9-8-2009 12:15

org baru nak tanya klau adsense kena ban nak buat camnern boleh ke daftar baru pakai new..gmail...toollloooog
checknonk Post at 8-8-2009 12:28 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

dah kena banned bukan orang baru ni... orang lama... :lol:
tak boleh buat apa dah melainkan appeal balik dengan adsense, admit mistake...
nama yang sama nak buka account baru tak dapat punya... nama tu dah ada dlam cheque payee tu...
pakai nama orang lain boleh lah buka baru...

adsense aku pun dah setahun baru ada 30+ dollar, tak boleh cari makan kalau tak tau cara...

julia5094 Publish time 14-8-2009 02:35 PM

alamak...awat adsense saya tak mau keluar..dh amik code dia.. letak dlam gadghet html, masih tak mau kluar2 lagi..ksian dk kt saya insan yang lemh in..hu..hu

julia5094 Publish time 14-8-2009 02:37 PM

alamak, lupa plak nk tinggal Url.. ni dia blog saye..http://ironlady5094.blogspot.com/

julia5094 Publish time 14-8-2009 02:46 PM

5# fashionablewife

awat tak leh bkk blog puan..ingt nk pg klik la td..http://ironlady5094.blogspot.com

aniqtmare Publish time 1-10-2009 10:07 AM

tlong aku guna nih..camne nak wat ads??
ak x pndai ler...segala pertolongan amatlah dihargai :D
klo boleh tutorial detail skit :D

kupia Publish time 1-10-2009 11:43 AM

tlong aku guna nih..camne nak wat ads??
ak x pndai ler...segala pertolongan amatlah dihargai :D
klo boleh tutorial detail skit :D
aniqtmare Post at 1-10-2009 10:07 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

Iklan Nuffnang Dalam Blog

aniqtmare Publish time 1-10-2009 12:06 PM

eh klik ads aku dlm blog nih n tggl comment jugak ! :D

perantau_79 Publish time 6-5-2010 09:47 AM

Post Last Edit by perantau_79 at 6-5-2010 09:48

aku tak blh letak google adsens la...huhu:mad:


http://kedai-laman.blogspot.com/

nurulcomfykid Publish time 10-5-2010 03:18 PM

aku baru nak test.

http://maryamsaffiyah.blogspot.com/

c_manis Publish time 3-9-2010 10:35 AM

baloot, just click once in a blue moon jer. memang saya pun tak berani tau nak galakkan fraud click. ...
fashionablewife Post at 5-2-2008 11:38 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


Nak jugak..
click lar ads kat blog saya jugak.. then i'll do the same way to your blog... :loveliness:
Ni dia http://babynkidsonlinestore.blogspot.com

Sharing is caring... hehehehe

raihanbul Publish time 3-9-2010 03:38 PM

Reply 133# c_manis


   me juga mau share n sharing link dgn sesiapa jee yg sudi. dlm tu ada contest yuk join, hadiah bagus2:lol:
jom link mai blog http:\\raihanbul.blogspot.com

kimie Publish time 7-9-2010 09:42 AM

sape2 boleh visit blog aku,,
nti ltk link korang,leave comment....

http://kimie-makefastmoneyonline.blogspot.com

rosemary70 Publish time 10-9-2010 06:18 AM

siape yg paling untung eih....

mieraedoera Publish time 12-9-2010 09:43 AM

ni link blog saya.. tolong baca dan klik ya.. :)
maceh...

http://spyware-adware-anti-virus.blogspot.com/

akubaik3 Publish time 12-9-2010 08:29 PM

JANGAN KLIK SENDIRI, TUKAR-TUKAR BLOG UNTUK KLIK BERDOSE, BACA TERM & CONDITION GOOGLE ADSENSE TU!.. SETIAP KLIK SENDIRI AKAN MENYEBABKAN KERUGIAN BESAR KEPADA PENGIKLAN

martasha Publish time 20-9-2010 01:09 PM

http://www.nitab-dihatiku.blogspot.com

Silalah masuk yaaa :)

If masuk blog saya sudi2kanlah klik iklan2 dalam blog sy tu ek...
boleh dpt duit...

and sapa2 yang ada blog dan ada iklan kat dalam tu bolehla chat (pesanan ringkas) dlm blog sy tu n sertakan blog anda sekali...

nnt sy masuk blog anda sume n klik iklan anda jgk...

sama2 dpt duit

http://www.nitab-dihatiku.blogspot.com

mujako Publish time 22-12-2010 09:55 PM

aku nyer blog plak

http://mohfi.blogspot.com/

sila2 lah~
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
View full version: Keuntungan Adsense bagi january...

ADVERTISEMENT