nday11 Publish time 16-2-2008 10:21 PM

Hi....sapa2 nak suruh aku klik kt google ad boleh...jgn lupa tolon klik kt adsense aku..fashionablewife tolong klik nanti aku klik kt blog u...

------------------------------------------------------------------------------
http://relationships-communicationskill.blogspot.com/
http://nday11-easymoney.blogspot.com/
http://financial-tips-women.blogspot.com
http://asian-carps.blogspot.com/

fashionablewife Publish time 17-2-2008 01:48 AM

Reply #41 nday11's post

boleh, tapi at least pi la tinggal comment atau sign gusetbook kat blog saya yer

utk minggu ni, sapa nak suruh saya klik, pi tinggal comment kat my blog yer

lifeplayer Publish time 17-2-2008 10:44 AM

macam you punya blog untung banyak huh....
blog saya saja $20++ saja

nday11 Publish time 17-2-2008 04:08 PM

Reply #42 fashionablewife's post

I dah clik dan bg comment...Tq...kalu bole seminggu sekali u clik..i pun klik kt blog u seminggu sekali..jgn tiap 2hari nanti kena ban,,,i dah pernah kena ban


Sapa2 nak download free mp3, movie, game,sofware layari blog ni...install software nya dulu..u can get everything free (P2P)

http://free-of-charge.blogspot.com/

fashionablewife Publish time 18-2-2008 12:27 AM

Reply #44 nday11's post

saya baru klik 2 blog, boleh dikatakan semua iklan saya klik la. nanti 2 lagi blog petang karang yer. nak kena ronda blog kenkawan lain :loveliness:

nday11 Publish time 18-2-2008 01:10 AM

Reply #31 steveyu85's post

steve..i dah click kt blog u..u tolong click kt blog i..tp jgn tiap2 hari. 1kali seminnggu

bungasena Publish time 18-2-2008 12:55 PM

baru belajar adsense..
mari le jenguk...
http://mysimplesite.blogspot.com

klik yer..nk nengok camner jadiknyer...

nday11 Publish time 18-2-2008 07:16 PM

Reply #47 bungasena's post

bungasena..
I dah klik kt u blog u...u tgk lah....Tolong lik kt blog i pula...
Blog aku ada kt post #44 & #41..
Jgn klik tiap2 hari..

nday11 Publish time 19-4-2008 12:58 AM

Blog utk baju kanak2...hg murah...

http://manja2u.blogspot.com/

kkkkoh Publish time 30-9-2008 04:23 PM

Mansuhkan ISA
http://www.kohthanwai.blogspot.com

dragonaga Publish time 30-9-2008 10:42 PM

join pelbagai program jana side income seperti Mymode, Ceramic Business Club, ViewMalaysia and Automax di sini sambil tu bole gak tgk youtube or baca latest news about current issues as well as EPL and F1....:D

http://dragonaga.blogspot.com/

p1ng Publish time 3-10-2008 01:58 PM

wow, kamu mesti hebatnya, dapat untung minimum RM 100 sebulan. Boleh ajar newbie-newbie seperti saya ini tak?

Saya juga ada sebuat blog tentang cara berbuat money dengan internet dan stock market. Saya juga tulis articles tentang technology baru. Tolong beri pandangan ...

http://shareyouwaytoearn.blogspot.com/

one_piece Publish time 8-10-2008 03:41 PM

Originally posted by fashionablewife at 6-2-2008 10:03 AM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
sebab saya bukan klik dari malaysia, kadar iklan kat oversea lagi tinggi , satu iklan boleh dpt dlm 50 sen per click, dgn syarat, lepas click iklan tu, surf la iklan tu kejap :loveliness:

ooo..blh camtu ek.... tp kan apsal sy tokleh masuk blog awak ek..... nk try gak... dh lama mengkecimpungkan diri dlm adsense ni... satu $ pun tak sangkut ni...
nk try gak kedah ni :lol::lol::lol:
tp tokleh masuk plak blog tu...

kupia Publish time 9-10-2008 10:46 AM

Jangan pakat dengan kengkawan mintak tolong klik... nanti ada yang baik hati sangat sampai 5/6 kali klik esok adsense acc gerenti kena banned.. sendiri susah...

adsense memang expert trace illegal click ni...

paling mahal aku dapat satu klik $1.20... yang lain dari 0.04 ke 0.50... ada masa dapat 7 klik tak sampai 1 dolar pun.. ampeh...

kupia Publish time 9-10-2008 10:49 AM

siapa yang dah dapat cheque? dah dapat pin no.?adsense antar aku pin no tak sampai2 pun...

cinderella Publish time 10-10-2008 12:52 AM

Originally posted by kupia at 9-10-2008 10:49 AM http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
siapa yang dah dapat cheque? dah dapat pin no.?adsense antar aku pin no tak sampai2 pun...

duit adsense wa tak gerak2 pun...asik usd3.21 jer...
la nie baik concentrate kat bans..

bebey84 Publish time 12-10-2008 12:34 AM

hai semua..saya baru lagini..silalah lawati blog saya yer..http://bebey84.blogspot.com

kupia Publish time 12-10-2008 11:31 AM

Originally posted by cinderella at 10-10-2008 12:52 AM http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


duit adsense wa tak gerak2 pun...asik usd3.21 jer...
la nie baik concentrate kat bans..

bans tu apa? affiliate ke? joint amazon sama ada banyak widgets ada estore...

cempro81 Publish time 13-10-2008 12:48 PM

Reply #3 fashionablewife's post

aper u punya blog. i try tak kasi masuk.

dreamer716 Publish time 13-10-2008 10:12 PM

Originally posted by fashionablewife at 6-2-2008 09:31 PM http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
check your adsense. don't forget to leave a comment at my blog :$

blog awak sudah expired ke? tak dapat masuk pun?
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Keuntungan Adsense bagi january...

ADVERTISEMENT