fashionablewife Publish time 6-2-2008 10:19 AM

Reply #17 DTECCONAN's post

dah klik 4, sila check.. jgn lupa pi melawat blog saya yer...:$

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:24 AM

Reply #21 fashionablewife's post

mungkin dia tak update lagi :L

Insyallah, nanti saya masuk dlm list :lol:

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:47 AM

nak tanya, boleh ker kita buat pedajal dekat Admin Forum Cari, kita klik adsense dia tiap2 jam? :o ;P

fashionablewife Publish time 6-2-2008 10:51 AM

wah, mcm tu kayalah admin CARI :loveliness:

shania Publish time 6-2-2008 10:54 AM

Originally posted by carikaki at 5-2-2008 02:57 AM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Berapa anda dapat bagi January?
Saya $100++ ... and u?

banyak tu...blog ape kau buat.:o:o:o:o:o..harap boleh kongsi idea.....aku punye sikit sangat:'(:'(:'(:'(:'(

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 11:11 AM

Reply #24 fashionablewife's post

takler, bukan ker kalau menipu boleh diban ;P

ala, yg tadi dapat $0.25 jer satu klik:'(

[ Last edited byDTECCONAN at 6-2-2008 11:13 AM ]

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 12:34 PM

nak tanya sikit, boleh ker tak adsendse kita letak kat blog, website atau forum org lain? :o

baloot Publish time 6-2-2008 04:39 PM

Reply #27 DTECCONAN's post

boleh...

yang dapat duit tu kita la...

tapi, kalau boleh elakkan, sbb nnti kena fraud click.. :lol:

skycrew Publish time 6-2-2008 06:55 PM

Reply #8 fashionablewife's post

oh bukan link tu..link satu lagi..link tu mmg tak layak letak GA. Takde income

link yg ni
htt://freemovie.skycrewz.net

fashionablewife Publish time 6-2-2008 09:31 PM

Reply #29 skycrew's post

check your adsense. don't forget to leave a comment at my blog :$

steveyu85 Publish time 7-2-2008 01:43 AM

sy dpt 60 sen je.... :'(

skycrew Publish time 7-2-2008 07:37 AM

Reply #30 fashionablewife's post

comment tak leave tapi i dah click your both blog :loveliness:

LuCkY-sTaR Publish time 7-2-2008 12:18 PM

Ya, Lucky pun bila ada blog yg Lucky suka, Lucky akan biar open lama sikit & klik mana2 iklan diorang... tak salah nak tolong orang kan :P

DTECCONAN Publish time 7-2-2008 12:24 PM

Reply #33 LuCkY-sTaR's post

yey, betul tak salah kalau nak tolong org ;P

http://informasi.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=72&t=497

artcrime Publish time 7-2-2008 03:30 PM

wah.. aku tak leh apply adsense.. :( kene rejek..


sebab blog dlm bahase.. :(

fashionablewife Publish time 8-2-2008 06:46 AM

Reply #32 skycrew's post

thank you..

anytime u nak, just leave a comment at my blog, so i boleh alert la.

fashionablewife Publish time 8-2-2008 06:47 AM

Reply #35 artcrime's post

cuba buat satu blog dlm bahasa inggeris. dulu saya pun buat dlm bahasa melayu, kena reject gak. so saya cuba buat dlm BI. tak kisahlah broken English, janji google adsense paham :loveliness:

fashionablewife Publish time 8-2-2008 06:51 AM

Reply #31 steveyu85's post

check your adsense acc hari ni :)

skycrew Publish time 8-2-2008 09:48 AM

Reply #36 fashionablewife's post

ok:D

LuCkY-sTaR Publish time 10-2-2008 08:40 PM

Reply #34 DTECCONAN's post

Eh, eh, website apa tu, Conan? Pasal google ke, atau nak kena tolong apa2? :o
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Keuntungan Adsense bagi january...

ADVERTISEMENT