carikaki Publish time 5-2-2008 02:57 AM

Keuntungan Adsense bagi january...

Berapa anda dapat bagi January?
Saya $100++ ... and u?

myohmy Publish time 5-2-2008 03:16 AM

0...huhu:'( ............

fashionablewife Publish time 5-2-2008 08:37 AM

saya baru main jer, masuk tgh bulan jan, so, hujung bulan tu dpt la dlm 10 dollar, blog pun baru bikin dlm 2 minggu.:$

sapa-sapa nak suruh saya klik adsense korunk, sila lawati blog saya dan tinggalah comment, Insya-Allah kalau berkesempatan saya melawat blog korunk dan tolong klikkan. setakat once a week, boleh la, jgn la pi tinggal comment hari-hari lak ;P

baloot Publish time 5-2-2008 10:06 AM

Reply #3 fashionablewife's post

try to avoid this - adsense click exchange!!!

nanti google dapat detect... :I

aku punya google adsense income 2-4 bulan lepas makin teruk...dapat lebih kurang $3-$5 je sehari.. kalau thn lepas, boleh la $5-$10 sehari... :lol:

maybe kena smart pricing kot...

fashionablewife Publish time 5-2-2008 11:38 AM

baloot, just click once in a blue moon jer. memang saya pun tak berani tau nak galakkan fraud click. ekceli kalau kita semua pergi melawat blog org, sesambil tu klik kat ads diaorg, kan bagus. tak payah nak suruh-suruh. tu yg saya buat skang, kalau pi mana-mana blog, seambil tu saya surf la kat ads diaorg. ( termasuklah your blog jugak :loveliness: ).

skycrew Publish time 5-2-2008 05:19 PM

Reply #5 fashionablewife's post

my blog my blog :P

baloot Publish time 5-2-2008 10:06 PM

Reply #5 fashionablewife's post

ye ke? hahah... thanks.. :lol:

fashionablewife Publish time 6-2-2008 03:14 AM

Reply #6 skycrew's post

dukacita dimaklumkan, saya tak nampak pun apa-apa iklan dlm blog awak. google adsense ker nuffnang?

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 09:20 AM

Reply #6 skycrew's post

oh!!!! ingatkan my blog my blog apa rupa2nya nak suruh klik ;P

eh!!!! boleh ler kot kan, klik seminggu sekali dah ler, tak la nampak mcm menipu kan? ;P

saper2 yg rajin tu, cuba ler aku punya ;P

http://informasi.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=72&t=497

try masuk kat sini, kalau nak klik jangan klik yg tulis my donation tu ;P , cuba cari kat bawah sikit, ada ler lagi dua, kalau awal2 dah jumpa klik ler ;P

ops lupa plak, kalau nuffhang ngan adverlets ada dekat page depan, kat depan tak boleh letak adsense :'(

http://informasi.phpbb3now.com

[ Last edited byDTECCONAN at 6-2-2008 09:21 AM ]

fashionablewife Publish time 6-2-2008 09:44 AM

dteconann kalau nak suruh saya lawat blog awak+klik, dtgla lawat blog saya dulu dan tinggal komen. pastu jgn lupa tlg klik . tadi klikkan sorang forumer punya blog, saya klikkan 8 iklan, dia dpt dlm 3 dollar +. :$

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 09:47 AM

Reply #10 fashionablewife's post

oh, mcm tu ker
oklah, sat lagi nak masuk ;P

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 09:54 AM

eh!!! boleh ker klik sampai 8??? :L

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 09:55 AM

Reply #10 fashionablewife's post

mcm mana klik 8 dapat $3 ? :'(

fashionablewife Publish time 6-2-2008 10:03 AM

Reply #13 DTECCONAN's post

sebab saya bukan klik dari malaysia, kadar iklan kat oversea lagi tinggi , satu iklan boleh dpt dlm 50 sen per click, dgn syarat, lepas click iklan tu, surf la iklan tu kejap :loveliness:

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:04 AM

Reply #14 fashionablewife's post

oh, mcm tu ker :loveliness:

fashionablewife Publish time 6-2-2008 10:06 AM

Reply #12 DTECCONAN's post

ops.. kantoi ;P

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:08 AM

Reply #14 fashionablewife's post

saya tak tau ler mcm mana nak tau link mana yg tinggi, jadi sebab tu la saya pilih link ni

http://informasi.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=72&t=497

nampak mcm dr luar negara :lol:

jangan lupa kat situ ada 3 adsendse, tapi kena la cari bawah2? ker elok letak dekat awai2? :o

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:09 AM

ala, sikitnya satu klik $0.09 jer :'(

fashionablewife Publish time 6-2-2008 10:13 AM

Reply #18 DTECCONAN's post

saya blom klik lagi la. kejap.

adsense taruk iklan berdasarkan yg review blog tu duk kat mana. mcm iklan kat blog saya yg awak nampak, tak sama dgn iklan yg saya nampak skang. sebabs aya pernah tau test suruh kawan kat Kl klik, satu iklan dpt 1 sen jer tau :(

DTECCONAN Publish time 6-2-2008 10:17 AM

Reply #19 fashionablewife's post

oh!!! ingatkan dah klik :L ;P
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Keuntungan Adsense bagi january...