mechanicolet Publish time 8-7-2007 04:13 PM

Mencari Penulis Artikel Untuk Website MyRumah.net

Hi Semua,

Saya sedang mencari penulis untuk website saya MyRumah.net.

Tajuk artikel, tentang apa saja yang sesuai untuk website MyRumah.net.

Anda boleh melawat website itu untuk mengetahui tajuk yang sesuai untuk anda tulis.

Syarat Utama:
1. Karya mestilah original.
2. Tidak kurang dari 400 patah perkataan.
3. English or Malay
4. Kalau boleh sekurang kurangnya ada satu gambar berkenaan artikel.

Sekiranya anda berminat, nyatakan HARGA ANDA dan hubungi saya di
Webmaster@offshoreman.com

Terima Kasih.
Sulaiman Sabur.
Hiasan Dalaman Rumah.

[ Last edited bymechanicolet at 8-7-2007 04:14 PM ]

kupay Publish time 9-7-2007 09:40 AM

Reply #1 mechanicolet's post

boleh detailkan tak ape yang awak nak ni? saya agak kurang faham la...awak nak artikel pasal halaman rumah je ke? sorry klu soalan sy ni mcm tak masuk akal ke?

kupay Publish time 9-7-2007 09:41 AM

ops lupe plak...ape maksud website myrumah tu? awak terang bg detail ya...

mechanicolet Publish time 10-7-2007 11:57 AM

Artikel berkisar tentang;

1. Hiasan Dalaman Rumah
2. Keselamatan Dalam Rumah
3. Tips Kekeluargaan.
4. Atau apa apa saja berkenaan Rumah.

Cadangkan tajuk dan Harga anda, hantarkan ke webmaster@offshoreman.com.Bila dah agree harga, sila hantarkan artikel dan pembayaran akan di buat melalui maybank2u.

Terima kasih.
Pages: [1]
View full version: Mencari Penulis Artikel Untuk Website MyRumah.net


ADVERTISEMENT