pcboss Publish time 13-4-2009 09:47 AM

Guna 'yahoo babel fish' senang sikit. dia translate satu site terus..
http://babelfish.yahoo.com/

[ Last edited bypcboss at 13-4-2009 09:49 ]

pcboss Publish time 15-4-2009 12:37 PM

Nak wallpaper military, amik kat sini --> http://fondos.fotosmilitares.org/
Untuk peminat Top Ten kat Discovery Channel --> http://military.discovery.com/convergence/topten/topten.html

[ Last edited bypcboss at 15-4-2009 12:58 ]

innocentti Publish time 16-4-2009 01:04 PM

nama muchi naik kat military of malaysia
patutla saling promote...:lol:
nah..enjoy baca

http://militaryofmalaysia.blogspot.com/

[ Last edited byinnocentti at 16-4-2009 13:08 ]

mmc Publish time 16-4-2009 02:46 PM

Reply #63 innocentti's post

:Pitu mumuchi lain tu..btw aku cuma kasi nama blog orang mintak aaa..mana ada promote2;P

areguard Publish time 5-5-2009 09:40 AM

Reply #64 mmc's post

Bro Much..ada berapa banyak mumuchi dalam donia ni..nama hang unik ler..hang le tu sapa lagi..;P

innocentti Publish time 5-5-2009 12:08 PM

Balas #65 areguard\ catat

muchi buleh menyorok tang lain tp tang ni dia tak buleh menyorok...
A working stiff who likes to travel and eat
:lol: :lol:

muchi..latest posting hang tang gambar tu sudah exceed photobucket limit daa

[ Last edited byinnocentti at 6-5-2009 09:50 ]

mmc Publish time 5-5-2009 06:05 PM

Reply #66 innocentti's post

itu standupper yang punya;P ....tapi seriously guys, mumuchi ni ramai weh..banyak espana punya orang..cuba try google..ini result dia tau

Results 1 - 10 of about 1,630 for mumuchi. (0.40 seconds)

mmc Publish time 5-5-2009 06:07 PM

Reply #66 innocentti's post

nanti aku upload gambar kat blogspot lak...tks for d info:)

Acong Publish time 10-5-2009 02:41 AM

http://www.militaryofmalaysia.blogspot.com/

http://securemalaysia.blogspot.com/

gaya penulisan menarik & info pun blh tahan gempak....! :D

braderjoni Publish time 15-5-2009 04:09 PM

Beberapa link blog/facebook/youtube tentang sejarah perjuangan haluan kiri menentang penjajah British menuntut kemerdekaan negara yang menarik dan berinformasi untuk dikongsi bersama kita.

10 Tahun Sebelum Merdeka
http://10tahun.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/10-Tahun-Sebelum-Merdeka/7983047426
1 of 4 http://www.youtube.com/watch?v=sNZzZlVgWxY
2 of 4 http://www.youtube.com/watch?v=fo9fOS7VNus
3 of 4 http://www.youtube.com/watch?v=mtMPNJ38E1M
4 of 4 http://www.youtube.com/watch?v=DwGgBkQxT-4

Revolusi '48
http://revolusi48.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Revolusi-48/29273342378
http://www.youtube.com/watch?v=KLQLxtysGWE

KAMPUNG PERDAMAIAN SUKHIRIN

areguard Publish time 23-6-2009 01:15 PM

Guys..donno whether right topic, but why don't we have our own military forum..we have the capabilities, knowledge and numbers..duduk di MPSA sentiasa tertakluk kepada Cari..tensyen betul wa dengan interface baru ni..:curse:

mmc Publish time 23-6-2009 05:59 PM

71# areguard

mike buat lah kat mana2 tapi make sure maintain stail diskusi BATM dan MPSA..garenti ramai follow one...

areguard Publish time 24-6-2009 10:11 AM

72# mmc

Teman cadangkan aje..nak buat sendiri tak pandai.

mmc Publish time 24-6-2009 02:39 PM

itulah sebabnya...:)

standupper Publish time 25-6-2009 01:38 AM

72# mmc

Ahemmm...Aku rasa ada sorang mod kita dah buat pun forum berasingan nie... dah buat preview pun :lol:

areguard Publish time 25-6-2009 10:52 AM

75# standupper

Ye ke? Bagilah preview sikit..url??

areguard Publish time 25-6-2009 02:30 PM

75# standupper

Mod mana? Ada url tak..boleh preview

mmc Publish time 26-6-2009 10:48 AM

weh..itu mod tak kasi tau pun...karang wa kasi turun pangkat dari cfm karang :P

katon Publish time 27-8-2009 01:24 PM

http://military-photos.blogspot.com/
http://gun-s.blogspot.com/

moham29577 Publish time 12-9-2009 01:45 AM

aku rase militayofmalaysia.blogspot.com pon ok gak
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7
View full version: (Merged) Laman Web Militari (local & International)