gideoncross Publish time 15-10-2021 12:22 AM

cmf_premierleag replied at 14-10-2021 09:09 PM
cam bangang je new layout interface ni
tak user friendly lgsg
bongok betul taste yg buat new layout...

Ha'ah, dh jadi susah plak. User interface yg lama lagi snang.

Xim Publish time 15-10-2021 12:33 AM

FanTasyCreaTioN replied at 14-10-2021 11:10 PM
@Xim




Xim tak blh nak view replies yg ada kat thread tu FC....

adila39 Publish time 15-10-2021 01:11 AM

tulisan kecik sangat, ke only me problem ..anyway small point

Cth lain,

Bila bukak bod Ekonomi, then nak ke bod lain x sure nak click mana x jumpa any icon or what so ever so kena click home then scroll balik...troublesome

Then kat heading title some ada bm some ada bi...so mcm x nampak pro disitu..kalau komen kita kita ni okayla

Lain lain tu not a hp user friendly. Bila kat desktop baru nampak ok however the fonts are too small.

Background kalau brightness tu kasi deemed sikit ke...


@admin6 lain lain tu kami faham tengah trial and error just some points adding on.

kawaiichicken Publish time 15-10-2021 01:18 AM

Edited by kawaiichicken at 15-10-2021 01:20 AM

Agak tak reti guna lah pulak forum baru nih,...point i pun ditolak..masih dalam maintence ke?

lavendernovella Publish time 15-10-2021 01:32 AM

Interface baru tak best , sbb cm semak kt fon.

hanna88 Publish time 15-10-2021 04:29 AM

terang sangat..selesa yg lama lagi

Makcik.Kiah Publish time 15-10-2021 07:40 AM

awat makcik kena turun pangkat? banyak point makcik dah hilang. lepas tu paparannya kecik sangat, sakit mata makcik nengoknya

SedihPedih Publish time 15-10-2021 07:41 AM

ingat i ja kena turun pangkat...huhu.. whyyyy?

pulangkannn...pulangkannn

Makcik.Kiah Publish time 15-10-2021 07:42 AM

merata-rata ada tulisan cina, rasa macam masuk forum dap

FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:47 AM

R2D2 replied at 15-10-2021 12:14 AM
tajuk thread pun tak boleh panjang-panjang mcm dulu

ok jer rasa nya ...


tajuk thread ... tak perlu panjang2 sangat






FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:48 AM

Xim replied at 15-10-2021 12:33 AM
Xim tak blh nak view replies yg ada kat thread tu FC....

memang takde lagi replies sblom2 ni ... yang ada takat 20 replies kat 1st page tu ...

FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:49 AM

Makcik.Kiah replied at 15-10-2021 07:40 AM
awat makcik kena turun pangkat? banyak point makcik dah hilang. lepas tu paparannya kecik sangat, sa ...

guna handphone ke ...?

FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:51 AM

xpdckelate replied at 14-10-2021 10:55 PM
siap ada kuda haaaaa

kuda hilang dah ... :lol:

upper_case Publish time 15-10-2021 07:52 AM

X best layout ni.. aku suka layout lama yg padat, boleh tgk topik terbaru dan topik terhangat dlm 1 page..

xpdckelate Publish time 15-10-2021 07:53 AM

FanTasyCreaTioN replied at 15-10-2021 07:48 AM
memang takde lagi replies sblom2 ni ... yang ada takat 20 replies kat 1st page tu ...

data diambil setakat awal bulan 9 rasanya :sweat3:
harap2 dpt ambil data terkini :laugh3:

xpdckelate Publish time 15-10-2021 07:53 AM

FanTasyCreaTioN replied at 15-10-2021 07:51 AM
kuda hilang dah ...

lorrrr...cantik kuda tu :lol:

acikbrown Publish time 15-10-2021 07:54 AM

Kenapa acik turun dari L15 ke L12 ni.... berpuluh ribu point hilang.

FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:57 AM

xpdckelate replied at 15-10-2021 07:53 AM
data diambil setakat awal bulan 9 rasanya
harap2 dpt ambil data terkini

reply situ pun tak kuar jugak ... :sweat3:

FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 07:57 AM

acikbrown replied at 15-10-2021 07:54 AM
Kenapa acik turun dari L15 ke L12 ni.... berpuluh ribu point hilang.

sabar cik ...


ramai menghadapi masalah yang sama ...


FanTasyCreaTioN Publish time 15-10-2021 08:04 AM

R2D2 replied at 15-10-2021 12:07 AM
kenapa dropdown search tenggelam ke bawah?
tak nak org search thread ek?



ok jer ... boleh search...





dan dah try search... dapat ...


Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
View full version: Website CARI Upgrade New System : Apa-apa masalah sila beritahu disini


ADVERTISEMENT