Ftenggg Publish time 5-10-2021 02:11 PM

Semasa mengembangkan laman web e-dagang anda, ada banyak perkara yang perlu dipe

Edited by Ftenggg at 5-10-2021 02:42 PM

Buat pengalaman yang berpusat padapengguna. Spesifikasi dan maklumat produk harus diberikan dengan cara yangjelas dan sederhana. Penting untuk membantu pengguna melalui proses pembelian dalam talian kerana mereka tidak akan dapat menyentuh atau mencuba barangsecara fizikal.
Gunakan ulasan pelanggan dan meteraikepercayaan. 5 peratus pengguna, menurut KissMetrics, percaya bahawa ulasaninternet mempengaruhi pilihan pembelian mereka.
Untuk mengelakkan kejutan, sepertikos penghantaran tambahan, pastikan maklumat itu mudah dilihat dan diakses.Majoriti pengguna (28 peratus) akan meninggalkan troli membeli-belah merekajika mereka menghadapi kos penghantaran yang tidak dijangka.
Benarkan tetamu mendaftar keluar danmemastikan bahawa proses pembayaran selamat. Sebilangan besar pengguna akanmeninggalkan keranjang belanja jika mereka terpaksa membuat akaun pengguna baruatau jika mereka prihatin dengan keselamatan pembayaran.
Pastikan pengguna berpuas hatidengan pembelian mereka. Tolong bantu dan jadikan pengalaman lebih peribadi.Kesan pertama penting dalam kenalan dalam talian, sama seperti yang ada padakenalan peribadi.
Mengumpulkan maklum balas dan datapelanggan yang akan membolehkan anda terus meningkatkan keseluruhan pengalamanpelanggan.
Periksa untuk mengetahui sama adalaman web e-dagang anda mesra telefon bimbit. 'Pengguna mudah alih akanmelakukan apa sahaja dan semua yang akan dilakukan oleh pengguna desktop,' kataBrad Frost, "selagi ia dibentangkan dengan cara yang mudah diakses."
Bersesuaian dan terbuka dengankemungkinan baru. Ini tidak hanya berlaku untuk laman web e-commerce anda,tetapi juga berkaitan dengan logistik memenuhi permintaan.

Eva11 Publish time 11-11-2021 09:59 PM


Web development is one of the best and important tools for marketing your business in an online market. It is the representation of your business in an online market.
Pages: [1]
View full version: Semasa mengembangkan laman web e-dagang anda, ada banyak perkara yang perlu dipe