nana1123 Publish time 15-9-2021 11:41 AM

Saper2 terer bab internet

Saper2 terer bab internet nak tanya sikit... Aku adasambung sendiri cable internet kat port intranet yang company punya(secara senyap2,sbb kalau team IT yg pasang banyak prodedur pula ), mula2 tu memang boleh dapt internet semua, tpi after some time internet dah xdapat, certain website google sja.dpt contoh youtube n gmail je..website lain xboleh connect...anyone tahu cara nak dptkn internet balik?

whimsicalmusic Publish time 15-9-2021 12:12 PM

Kena block da ke?

nana1123 Publish time 15-9-2021 12:26 PM

whimsicalmusic replied at 15-9-2021 12:12 PM
Kena block da ke?

Rasa kna block la kot..Diorang boleh trace ke

whimsicalmusic Publish time 15-9-2021 07:24 PM

nana1123 replied at 15-9-2021 12:26 PM
Rasa kna block la kot..Diorang boleh trace ke

I think so..i pn xreti bab ni tp selalu company ade block access certain website

trunks Publish time 16-9-2021 08:06 AM

biasanya memang kena blocked, kawan2 saya yang kerja pejabat akan
masuk internet guna smartphone diaorang saja lebih mudah,

trunks Publish time 16-9-2021 09:27 AM


Cara Mudah Untuk Akses Laman Web Yang Kena Block

eB8RwS0TCKM
Pages: [1]
View full version: Saper2 terer bab internet