Syd Publish time 25-8-2021 01:05 PM

Lembaga didakwa hantu tolak kanak-kanak main gelongsor
6HDHBp4kmbs

Lembaga didakwa hantu tolak kanak-kanak main gelongsor

SAN NICOLAS DE LOS GARZA, MEXICO – Seorang ibu terkejut apabila terlihat kelibat satu wajah entiti dipercayai hantu sedang menolak anaknya yang leka bermain permainan gelongsor di sebuah taman permainan, lapor akhbar The Sun semalam.

Hernandez Blankhaa pada awalnya tidak menyedari kehadiran entiti tersebut, namun selepas dia menonton semula klip video yang dirakam, wanita itu menyedari terdapat satu wajah menyeramkan sedang menolak anaknya dari bahagian atas gelongsor.

“Kejadian ini berlaku kepada anak perempuan saya empat hari lepas. Saya memberitahu beberapa orang bahawa saya amat terkejut dan bertanya kepada mereka mengenai kelibat wajah yang muncul itu.

“Saya tidak tahu mengapa ia berlaku. Setiap kali saya menonton video itu, ia membuatkan saya berasa seram.

“Saya sekadar ingin berkongsi mengenai cerita paranormal ini dengan anda semua. Seseorang sila beritahu saya satu hipotesis mengenai kejadian ini kerana saya masih dalam keadaan terkejut,” tulis wanita itu dalam satu hantaran di Facebook.

Video kejadian yang berlaku pada bulan lepas itu menjadi tular dengan ramai pengguna media sosial meluahkan rasa seram mereka melihat video itu.

“Memang dapat dilihat dengan jelas wajah hantu di situ,” kata seorang pengguna.

“Ia hanya seorang kanak-kanak hodoh yang bermain dengan mereka,” komen seorang pengguna yang tidak mempercayainya. – Agensi

Oleh KOSMO!
24 Ogos 2021, 8:30 pm
Video/gambar: Hernandez Blankhaa

#Kosmo

None68 Publish time 25-8-2021 01:36 PM

Nampak pelik je ingat hantu..

Zirara99 Publish time 25-8-2021 02:53 PM

Sebab tu budak kecik main waktu2 yg sesuai je. Main waktu maghrib dgn malam..expect apa? Hmm
Pages: [1]
View full version: Lembaga didakwa hantu tolak kanak-kanak main gelongsor


ADVERTISEMENT