Daftpunk_shine Publish time 20-8-2021 11:32 AM

Sabun Pencuci yang tak berbau hapak untuk jemuran dalam rumah

Edited by Daftpunk_shine at 20-8-2021 11:40 AM

Memandangkan sekarang musim hujan, nak dapat cahaya matahari yang cukup untuk jemur tu tak dapat la.

Jadi, baju-baju aku sidai indoor. Aku pasangkan kipas. Tapi bila baju berhimpit- himpit dan tak cukup panas, mula la keluar bau masam. Apa pencuci pakaian yang tak berbau walaupun pakaian disidai di dalam rumah.

Aku dah cuba Jenama Top. Berbau jugak. https://i.postimg.cc/q66bm76b/6-FFEF35-A-BEB8-43-F3-BDCC-3-FEDC04-A72-F2.jpg

https://i.postimg.cc/sMxBbZgg/21808-BA5-6-A99-4815-9-FC9-B301724-F5-AEA.jpg

Wek_omeh Publish time 20-8-2021 09:09 PM

Guna sabun juta1,setakat ni jemur dalam rumah ok je..wangi 1 rumah. Daia pon ok..

Daftpunk_shine Publish time 20-8-2021 09:24 PM

Wek_omeh replied at 20-8-2021 09:09 PM
Guna sabun juta1,setakat ni jemur dalam rumah ok je..wangi 1 rumah. Daia pon ok..

Ok. Daia..t boleh try

ease Publish time 21-8-2021 12:17 AM

Yang you guna tu, Top Silky Miracle ke? Kat fb org highly recommend it. Baru ingat nak cuba. So far, I guna Attack or Breeze botol Biru.. Wangi je indoor or outdoor

wak_lu Publish time 27-8-2021 02:57 PM

i pakai breeze serbuk warna purple @ pink...pastu pakai daia pink @ blue utk bagi kesan wangi.. xyah jemur kat panas pun baju still wangi kalau lambat sikit jemur...jemur pun bawah kipas :lol:

green~tea Publish time 28-8-2021 08:34 PM

Pakai dryer jenis condenser.. settle

Ice_Q Publish time 28-8-2021 11:52 PM

So far pakai Top ok je for indoor. Before this Top kuning. Now Top purple baru tu..
Pages: [1]
View full version: Sabun Pencuci yang tak berbau hapak untuk jemuran dalam rumah