akuchenta Publish time 13-8-2021 12:42 PM

Lagu patriotik yg korang minat

18 hari lagi kita akan menyambut hari kemerdekaan ke-64.. {:1_152:}{:1_508:}

Sempena menyambut hari kemerdekaan ke-64, jom kongsi lagu patriotik yg korang suka dan membuatkan korang bangsa menjadi anak Malaysia{:hoorayo{:kisso



2KFeUCOGZ2Y

akuchenta Publish time 13-8-2021 12:45 PM

Ni anak suka. Dia kata nak nangis dengar lagu ini..


OZ8yvWUGhKg

Lengkong Publish time 13-8-2021 12:52 PM

Lagu warisan - Allahyarham Sudirmana atau Datuk Siti nyanyi dua2 sedap didengar..tengok di youtube

Kurex Publish time 13-8-2021 12:56 PM

- Nyalakan Tekad
- Alam Tanah Air
- Malaysia Tanah Airku
- Malaysia Baru
- Setia
- Kami Guru Malaysia
- Untukmu Malaysia
- Negaraku
- Pahlawanku
- Perwira
- Bahtera Merdeka
- Joget Malaysia
- Malaya Merdeka

47even Publish time 13-8-2021 01:44 PM

Inilah Barisan Kita - always sebak dengar lagu ni. Selalu ikut ayah bertugas, so lagu ni dah sinonim nau dari kecik.

Al-Fatihah Ayah {:heroo

kucingitam Publish time 13-8-2021 02:09 PM

Sejahtera Malaysia..

Puji dan Syukur pada Ilahi..
Anugerahnya tiada terhingga

umbut Publish time 13-8-2021 03:23 PM

Inilahhh barisan kita

AnnaSendin Publish time 20-8-2021 02:47 AM

Iols love lagu2 limkokwing buat. Very the fresh from farm896SciicWJA

AnnaSendin Publish time 20-8-2021 02:50 AM

Then, iols suka
1. Malaysia inovatif, kreatif
2. Satu Malaysia (limkokwing)
3. Bahtera Merdeka
4. Sejahtera Malaysia (suka naw nengok busana sabah sarawak dalam klip video dolu2)
5. Malaysia Sehati Sejiwa

MissyMolly Publish time 20-8-2021 11:25 AM

Lagu ni out of context tak;P

NlEFxUWCtGM

MissyMolly Publish time 16-9-2021 08:30 AM

Korang dah bernapas ke masa nih;P

smMIEYUdweI

MissyMolly Publish time 16-9-2021 08:35 AM

Mcm utk sukan tp bantai je la kan.. slmt hari malaysia semer{:mlpop:}

k1DLAofjWoU

MissyMolly Publish time 17-9-2021 08:30 AM

Hahaha dpt tacang lagi;P.. baeknya budi pekerti mod nih.. pemorah lagik yach!! Meols ada je kdg2 lepak bod nih sblm ni tp emmmm mcm xpenah dpt tacang jah? Tade benang welkaming mod pon by jis kling klong:o.. kalau ad nk say taniya momod{:hoorayo

ip_lepat Publish time 21-9-2021 10:47 PM

hs31XbYRebY

alesandra Publish time 22-9-2021 05:41 PM

kebanyakan yg korang list kan tu bukan lagu patriotik tapi lagu propaganda ;P

capiloton Publish time 2-10-2021 08:28 AM

qzsAonRW_4I

8UdTe4JmrxI

capiloton Publish time 2-10-2021 08:34 AM

Edited by capiloton at 2-10-2021 08:35 AM

lagu arwah pak ngah

L0-bAtjvGu4

Northcote8889 Publish time 11-5-2022 05:15 PM

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mekembang Publish time 17-6-2022 05:01 PM

Lagu UITM????????????
Pages: [1]
View full version: Lagu patriotik yg korang minat


ADVERTISEMENT