zasrfikri Publish time 28-3-2021 06:20 PM

UNDI LAGU RAYA PILIHAN ANDA !!!

Jom undi lagu raya pilihan anda tahun 2021. Selamat berpuasa dan berhari raya nanti.

TerataiMelur02 Publish time 28-3-2021 06:40 PM

Banyaknya lagu besttttt.. Tapi boleh undi 1 je? Bagi la 5-6 ke :$

mrsbale Publish time 28-3-2021 07:45 PM

Ala. Blh vote 1 je.
Rasa pilih kasih plak bila tekan button vote tu
{:shyo

takayama Publish time 28-3-2021 08:03 PM

serba salah nk vote sbb kena vote 1 jer, momod buatlah at least 4 pilihan sbb byk lagu yg kaka suka ni

AbukRokok Publish time 28-3-2021 08:48 PM

wah dah mula semangat nak balik raya ke? ;P
korang xdpt balik la..

zarasofia Publish time 28-3-2021 09:17 PM

Dah pilih lagu terpaling suka :)

ezacbee Publish time 28-3-2021 09:34 PM

Lagu dayangku intan xde :'(

Dayangku Intan - Senandung Hari Raya Untukmu
r6LjQvPz1LI

salmon-suki Publish time 28-3-2021 10:09 PM

Alaaaaaaaaaaa...raya di perantauan amat menyedihkan..sorang2 plak tu:'(:'(:'(

hareeeesah Publish time 28-3-2021 11:48 PM

Patut bagi la vote top 5..

Perawankota Publish time 29-3-2021 12:54 AM

Lagu2 raya lama best.. Ingat LG kecik2, klu bulan2 puasa masuk pasaraya, kedai2 baju, dgr dorg pasang lagu2 raya, terasa sangat vibe nak raya..
Tapi skang dh tak rasa dah semangat tu..

laradelara Publish time 29-3-2021 08:23 AM

Bnyk lagu best2. Tgk list ni baru tau rupanya melambak lagu raya yg ada.

Tak sabar dah nk puasa & raya ni:loveliness:

Nana_Man Publish time 29-3-2021 08:39 AM

1 vote bole?? Takleh vote bnyk2 ke? Bnyk songs i suka tau.

Nnasda53 Publish time 29-3-2021 09:25 AM

Lagu raya lama tetap menjadi pilihan.

Scheherazade Publish time 29-3-2021 12:17 PM

Awat bg pilihan terhad sgt? Edit kasik boleh vote byk sikit xleh ka tt oi?

NekNgah Publish time 29-3-2021 01:29 PM

Tak vote sebab boleh pilih satu je.

Kebanyakan lagu-lagu raya yang ceria menjadi pilihan, Saloma, Ramlah Ram, dan banyak lagi.

Lagu-lagu baru Hari Raya bernyanyi beramai-ramai terasa meriahnya raya.

Tak suka sedih, sendu, mendayu.

siputpepel Publish time 29-3-2021 03:03 PM

ala lagu yang nak vote takde dalam senarai
.

4vtwJORy_eU

tompie Publish time 29-3-2021 04:48 PM

Edited by tompie at 29-3-2021 04:49 PM

Ingat lagu pilihan raya.
Kalau lagu raya mmg tak dapek ahh nak pilih satu aje.. at least soploh. hahahah
lagu sudirman, lagu aman shah, lagu m nasir, lagu s jibeng, lagu Mamat, lagu Aishah, semua pun ada sentimental value yang tersendiri.

kaoru44 Publish time 29-3-2021 04:53 PM

Byk la besttt...i paling suka rahimah rahim...

bobotbot Publish time 29-3-2021 05:36 PM

banyak yg best..xleh nk pilih 1 je

luvcomot87 Publish time 29-3-2021 06:06 PM

Tt byk sangat lagu best buka la 5 lagu sorang.. heheheh Kalau ikut halwa telinga mesti nak lagu raya yg lama2.. Kalau yg baru2 ni ctdk,m.nasir,sudirman,jamal mesti kena ada dlm playlist raya.. I paling suke kumpul lagu2 raya
Pages: [1] 2
View full version: UNDI LAGU RAYA PILIHAN ANDA !!!


ADVERTISEMENT