xAthenax Publish time 23-8-2022 04:34 PM

babysolaris replied at 23-8-2022 03:17 AM
2x dia buat surgery nih... tp dia bgtau dia buat instead of denied it kan...

dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya;P
kaka baca dalam forum ni

babysolaris Publish time 6-9-2022 11:51 PM

xAthenax replied at 23-8-2022 04:34 PM
dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya
kaka baca dalam forum ni

hahah alamak terus terimagine.. hhhaahhahah

babysolaris Publish time 6-9-2022 11:52 PM

xAthenax replied at 23-8-2022 04:34 PM
dia memang ngaku buat untuk senang layan suami katanya
kaka baca dalam forum ni

hahaha terus terimagine... even hidung dia pun dia buat juga ka.. ada satu masa dia berniqab.. sbb nak cover hidung kan kna

manop Publish time 13-5-2024 11:18 PM

Gituuuuuu

nhao Publish time 14-5-2024 02:40 PM

babysolaris replied at 23-8-2022 03:17 AM
2x dia buat surgery nih... tp dia bgtau dia buat instead of denied it kan...

ye ke 2 kali? mak aih

neve4881 Publish time 14-5-2024 03:20 PM

nhao replied at 14-5-2024 02:40 PM
ye ke 2 kali? mak aih

iyo..1st time dia buat sleeve...2nd time dia buat bypass... sleeve tu yg istilah potong perut bg tinggal perut sebesar pisang..bypass tu, dia da lgsg xde storage perut..semua makanan masuk usus..pasal tu kurus cepat..makan terus buangggg

nhao Publish time 14-5-2024 04:38 PM

neve4881 replied at 14-5-2024 03:20 PM
iyo..1st time dia buat sleeve...2nd time dia buat bypass... sleeve tu yg istilah potong perut bg t ...

gigih ye dia. patut kurus lain maciammmm

neve4881 Publish time 14-5-2024 04:42 PM

nhao replied at 14-5-2024 04:38 PM
gigih ye dia. patut kurus lain maciammmm

kurus lenmaciam satu...dia makan pun cm bela saka...yelah pas makan terus membuangggg ;P

nhao Publish time 15-5-2024 10:00 AM

neve4881 replied at 14-5-2024 04:42 PM
kurus lenmaciam satu...dia makan pun cm bela saka...yelah pas makan terus membuangggg

wow... bape ribu la tu costnya kan. bukan 1 tapi 2. sebab setahu aku, bariatric tu pon bukan murah

babysolaris Publish time 15-5-2024 09:19 PM

nhao replied at 14-5-2024 02:40 PM
ye ke 2 kali? mak aih

he he he tapi dia tak hide.. dia ckp je.. haaa
Pages: 1 [2]
View full version: Nurul Zahid tak malu akui ‘potong usus’ untuk kurus


ADVERTISEMENT