Rahah Publish time 29-1-2021 09:39 PM

Edited by Rahah at 29-1-2021 09:51 PM

masnona replied at 29-1-2021 12:44 AM
Tak sangka perkataan sunbae tu bole jd satu perkataan yg ada perasaan romantik gituh.

Kan... padahal sunbae je... sweet pulak tengok diorang berdua... ada chemistry...

BTW uols tepek gambar nampak kecik... uols kena click insert... tq uols tepek gambar kat thread ni... {:1_149:}

Rahah Publish time 29-1-2021 09:46 PM

masnona replied at 29-1-2021 06:54 PM
Lee jae shin tu mula2 rasa dia kejam tp bila ada story pasal kisah silam die kesian pula. Harap seco ...

Iols pun mula2 kesian kat lee jae shin... iols faham dia jadi macam tu sebab history dia... tapi tu la iols tak suka dia tak bagitau song-ah pasal dia nak kawin tu... cheating la... kalau sayang kat song-ah tak boleh la teruskan relationship tu...

Iols ragu2 sikit dengan bakal wife lee jae shin tu... if not mistaken dia nak commit suicide kan... sebab nak kawin dengan lee jae shin...

Rahah Publish time 3-2-2021 11:00 PM

Lee jae shin ni professional la jugak kalau pasal keje sebab dia still suruh Song-ah accept job Europe project tu untuk tambah experience... walaupun ada jugak tindakan dia tak professional bila tukar trainer Hyun-seung sebab jeles...

Baguslah Song-ah reject offer pergi Europe... confirm la dia awkward kalau pergi dengan Jae-shin tu... dahla masa tu dah jadi husband orang lain...

BTW iols macam kesian jugak kat Hyo-joo... yela sebab dia suka kat Lee jae shin... skang dia dah tau Jae shin suka kat Song-ah...

Rahah Publish time 3-2-2021 11:00 PM

Jeles betul tengok kulit Ro woon... cantik la kulit dia...

Rahah Publish time 4-2-2021 09:06 PM

Favorite ost...
hjMfP2X5qLE

masnona Publish time 20-2-2021 07:36 PM

Dh episode 10 pun. Akhirnya terbuka jgk hari song ah utk hyun seung. Boyfriend material betul hyun seung ni. Ayt2 dia semua sedap dan cair utl didengari. Hahaha..

Rahah Publish time 20-2-2021 10:46 PM

masnona replied at 20-2-2021 07:36 PM
Dh episode 10 pun. Akhirnya terbuka jgk hari song ah utk hyun seung. Boyfriend material betul hyun s ...

Lambat jugak song ah confess suka hyun seung... sebab dia baru breakup kot...

masnona Publish time 21-2-2021 06:59 PM

Cite ni xde org tgk eh. Dkt korea pun rating xtinggi mana. Ok la cite ni kisah ringan ringan xsakit kepala utk difikirin

Rahah Publish time 21-2-2021 08:13 PM

Edited by Rahah at 21-2-2021 08:20 PM

masnona replied at 21-2-2021 06:59 PM
Cite ni xde org tgk eh. Dkt korea pun rating xtinggi mana. Ok la cite ni kisah ringan ringan xsakit...

Iols layan je... :lol:
Saja layan satu light drama...
Actually banyak drama best... tu yang underrated...

masnona Publish time 23-2-2021 11:50 PM

Klip klip drama ni byk yg trending dlm naver.
Pages: 1 [2]
View full version: [JTBC 2021] SHE WOULD NEVER KNOW - Won Jin A, Ro Woon


ADVERTISEMENT