tin Publish time 13-7-2004 11:32 PM

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

Thread ini saya buka untuk semua sahabat memberikan cadangan bagaimana nak memperbaiki dan mempromosikan bod yang kita sayangi ini. kalau ada sebarang luahan atau ketidak puasan hati terhadap bod atau mod bod ini jugak boleh dipost di sini. Kami momodsakan berusaha untuk memenuhi cadangan dan permintaan dari sahabat semua (asalkan ianya munasabah..).

Selain itu thread ini juga boleh digunakan untuk pengumuman apa2 perkara berkaitan ketenteraan/kepolisan & lain2 agensi keselamatan.

Dan juga untuk melaporkan kemendapan thread



[ Last edited byyipun78 at 19-6-2008 09:44 AM ]

tin Publish time 13-7-2004 11:44 PM

Originally posted by eva at 13-7-2004 09:01 AM: ni khas buat tuan Mod Jazim dan co-mod Tin..
eva nak cadangkan.. ermm buka satu topic.. iklan kerjaya tentera dan polis dlm thread nie bleh tak? bleh la sapa2 berminat nak join bleh la dorang nampak iklan pekerjaan tu.. atau iklan berkaitan dgn model mini tank ke apa ke kat satu topic so senang la nak tahu kat memana sale ke apa ke..

kengkadang jawatan tertentu takder kena iklankan terang2.. sekurangnya2 kalau ada thread kat sini ada yg tahu some jawatan tengah ada kekosongan atau.. ada org nak jual barang2 dia yg berkaitan dgn tentera/polis.. ala2 carboot gitu..

mintak maaf yer sbb :off:...cuma nak bagi cadangan je..



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus berbincang dengan Mod Jazim terlebih dahulu.

Tang car boot sale ni puan Eva, maaf. tak boleh. sebenaqnya idea ni dah bermain-main dalam batu jemala patik ni ha. tapi undang-undang forum menegah sebarang post yang berbentuk iklan komersil. so sori.:(

eva Publish time 14-7-2004 05:14 AM

Originally posted by tin at 13-7-2004 15:44:



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus ber ...

TQ tin sbb pertimbangkan cadangan iklan kerjaya tu.. may be ada forumners yg berminat utk join kan;)

takperla tin.. yg pasal carboot tu takperla... tapi bisik2 pelan bleh kan??? :lol bisik2 kat borak pasal kws sale bleh kannn :hatdown:

taiaha Publish time 14-7-2004 07:44 AM

How about dividing it into sections like PDRM, TUDM, TLDM, TDM and ATM?

tin Publish time 14-7-2004 08:24 AM

This suggestion has been discussed before and if I'm not mistaken, the majority of the board members wanted the present format to stay. too many sub board may create confusion and is rather time consuming. However, if the members unanimously wanted this board to be divided into sub boards as you've suggested, we'll look into it ASAP.

Amacam geng, setuju ke tak setuju? Apa kata survey???

Malik Al Hassan Publish time 14-7-2004 09:41 AM

I think we take one thing at a time, so kita concerntrate on one thread firts, should the real need arises in the future than may be both mods' can work something better..

banyak2 sub thread pun kalau create more confusion pun tak guna gak. lebih baik kita focus apa yang ada .... itu pendapat aku la ...:tq::tq::tq:



:cool::cool::cool:

insignia Publish time 14-7-2004 11:43 AM

setuju...

jinakji Publish time 14-7-2004 12:02 PM

bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai

Foxey Publish time 14-7-2004 01:39 PM

Originally posted by jinakji at 14-7-2004 12:02 PM:
bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai

:setuju: :bgrin:

eva Publish time 14-7-2004 04:23 PM

Originally posted by jinakji at 14-7-2004 04:02:
bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai

btol tu.. tu la dlm islam bercerai tu halal tapi paling dibenci..
by the way JJ... cantik la gambar baru you.. baju kaler silver :lol

jazim Publish time 14-7-2004 08:13 PM

Mohon maaf kalau saya ulang perkara yg sama. Sebenarnya saya tak mau stick terlalu banyak thread jadi saya buat penyatuan pengumunan dan diumumkan sekali lagi di sini bahawa bertempat di Pdg kelab Ipoh pd 6 hingga 8 Ogos depan akan berlangsung pameran kerjaya ATM. Boleh le buat gath board kita.

tin Publish time 14-7-2004 09:00 PM

:setuju::setuju::setuju:


sapa yang nak jumpa mod Jazim kita yang glamer ni, sudi-sudikan la join gathering kat pameran kerjaya ATM di Ipoh. bak kata orang Perak

MOH KITE RAME-RAME KE SANE YOP!!!

eva Publish time 15-7-2004 01:18 AM

Originally posted by tin at 14-7-2004 13:00:
:setuju::setuju::setuju:


sapa yang nak jumpa mod Jazim kita yang glamer ni, sudi-sudikan la join gathering kat pameran kerjaya ATM di Ipoh. bak kata orang Perak

MOH KITE...

sapa yg join gathering tu jgn lupa attach pic kat sini eiks coz eva nak nengok gak :kerek:

jofizo Publish time 15-7-2004 11:01 AM

Originally posted by tin at 13-7-2004 11:44 PM:



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus ber ...

:setuju:

jofizo Publish time 15-7-2004 11:04 AM

Originally posted by eva at 15-7-2004 01:18 AM:


sapa yg join gathering tu jgn lupa attach pic kat sini eiks coz eva nak nengok gak :kerek:

nak tengok pic pameran tu ke atau nak tengok pic mod Jazim... :bgrin::bgrin::bgrin:

Foxey Publish time 15-7-2004 01:05 PM

Originally posted by jofizo at 15-7-2004 11:04 AM:


nak tengok pic pameran tu ke atau nak tengok pic mod Jazim... :bgrin::bgrin::bgrin:

hehehehe... dua-dua takkan takleh kot? dua-dua tu termasuklah pic pameran dan jugak pic Mod Jazim.... leh kan? :bgrin:

jofizo Publish time 15-7-2004 01:46 PM

kena tanya tuan punya diri dulu ni....hehehe

Foxey Publish time 15-7-2004 03:32 PM

real ker nak p nih? sapa ja nak p sebenaqnya nih?

battleship Publish time 15-7-2004 03:58 PM

woi, woi...jgn lupe amik gambo jazim tuh...pastu post....

Foxey Publish time 15-7-2004 04:06 PM

Originally posted by battleship at 15-7-2004 03:58 PM:
woi, woi...jgn lupe amik gambo jazim tuh...pastu post....

:setuju::setuju::setuju: :nyorok:
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen