aina_shaira Publish time 13-7-2019 07:40 PM

ALL ABOUT SKII - Pengalaman memakai SKII sahaja

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Thread ni khas untuk berkongsi segala cerita mengenai SKII sahaja ya. Beberapa tahun lepas, saya ada buka topik mengenai
ALL ABOUT SKII & Estee Lauder tapi sebab saya dah bertukar skincare ke SKII jadi apa kata kita kongsi mengenai pengalaman
memakai SKII sahaja.

Disini juga saya updatekan mengenai harga terbaru SKII pada size yang besar.

1. SKII First Experience Kit (ada FT Clear Lotion 30ml, FTE 75ml & 1 Mask) = RM 253
2. SKII Gentle Cleanser 120g= RM 249
3. SKII Clear Lotion (toner) 230ml = RM 275
4. SKII Facial Treatment Essence (FTE) 330ml = RM 894
5. SKII RNA Power Eye Cream (untuk bawah mata) 15g = RM 429
6. SKII Genoptics Aura Essence 75ml (serum) = RM 1179
7. SKII RNA Power 80g (pelembab-saya pakai waktu malam) = RM 633
8. SKII Cellumination Deep Surge Ex 50g (pelembab-saya pakai waktu siang) = RM573

Senarai harga yang saya nyatakan di atas adalah harga di kaunter ya.

Jom kita kongsi cerita mengenai pengalaman memakai SKII.

LostStar Publish time 14-7-2019 04:19 PM

Edited by LostStar at 14-7-2019 04:20 PM

raya Aidilfitri haritu daku dah pencen skII.. yang sebenarnya pakai skII da 3 tahun lebih..benda yang paling d sukai dlm skII ni ialah treatment essence dia... bila tepuk2 kat muke rasa mcm awww segarnya skin...

naz.wani Publish time 8-8-2019 11:14 PM

I baru berjinak2...so far nampak tekstur kulit maik elok

int1705 Publish time 17-8-2019 02:08 AM

LostStar replied at 14-7-2019 04:19 PM
raya Aidilfitri haritu daku dah pencen skII.. yang sebenarnya pakai skII da 3 tahun lebih..benda yan ...

Kenapa pencen

LostStar Publish time 19-8-2019 12:17 PM

int1705 replied at 17-8-2019 02:08 AM
Kenapa pencen

sebab terpengaruh dengan serum genefique lancome.. dan suke bau lancome pny dari rose.. plus lagi satu sk2 ni harapkan treatment essence jek la paling membantu untuk skin.. kalau tak pakai ia, mula la skin kering ya amat... dan paling paling penting dah xde dah free gift dari dorg kalau beli kat kaunter.. kedek.. sob sob sob...

int1705 Publish time 19-8-2019 01:14 PM

Jd, skrg pakai Lancome la ye
Pages: [1]
View full version: ALL ABOUT SKII - Pengalaman memakai SKII sahaja