Biskut.Marie Publish time 26-11-2021 07:27 PM

Edited by Biskut.Marie at 26-11-2021 07:34 PM

Kenalah jujur. Jgn riang ria bertukar point semata2 medal. Kan dh terceduk tu, sakit tak?

adan uke ;P

Tashu Publish time 26-11-2021 07:49 PM

aku benci betul perangai orang itu...ntah kenapa tetibe je macam tu? xde angin xde ribut...dasar!

sfhzuraz Publish time 2-12-2021 10:03 AM

keje sampai bulan 12 ni je. lps tu berubah haluan. hmmm ok.

sfhzuraz Publish time 2-12-2021 10:13 AM

nk kesian kt 1 so called blogger terkenal seberang.
beria menafikan 'benda ni' tp akhirnya terpaksa mengalah
terpaksa juga mengaku 'sesuatu'kt sana bukan hak milik rakyat sana
ownernya rakyat malaysia.

bapak presiden dah redha lama dah
dah tau lama
tp si blogger ni eksyen nk mamppp
segala email, WA dr team sini dibakulsampahkan je
ha skrg blog ko pun senyap tak berkutik dah sebulan kot

me dan 2-3 dlm team sini dah lama rengsa dgn ko
sejak kitaorg kena sponsor ko dan pembantu a-z
semata-mata nk explain kt jb thn 2015 dulu
dah la masuk melalui spore
byk tau kena kuar duit utk ko masa tu.

Tashu Publish time 5-12-2021 12:02 PM

ni sengaja buat lambat2 ke camane? dh tahu kerja berkait dgn org cepat2 la hantar, bodoh!
bab berbual ko mmg laju!:vmad3:

sfhzuraz Publish time 15-12-2021 04:08 PM

Dah lebih sejam menunggu lappy siap. Sabo je la.

amiraira Publish time 21-12-2021 02:45 PM

semoga hari ni cerah seperti biasa

sfhzuraz Publish time 3-1-2022 03:20 PM

skodeng...skodeng...ada orang tu suka nau skodeng

sfhzuraz Publish time 12-1-2022 11:50 PM

terasa cepat masa berlalu. bln depan dia akan disahkan jawatan. bln 3 dah boleh bwk keluar semua duit epf sb klu tak bwk keluar kena tunggu umur 55 baru boleh bwk keluar. selepas tu nti dah mula ada pencen.
alhamdulillah rezeki dia juga murah. dr bln 10 aritu non stop buat kek dan cookies. setiap minggu ada saja tempahan.

sfhzuraz Publish time 29-1-2022 08:41 AM

sudah ku agak ko pegi batu kep masa thaipusam baru ni sb nk jumpa sami2 yindia.
benda boleh pikir la jib. tu je la nk luah, yg lain2 kena zip.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
View full version: [UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0