MsCinderella Publish time 8-7-2021 04:02 PM

hate to see him around here..

liar!

MsCinderella Publish time 19-7-2021 02:52 PM

Raya sowang2 lagi...

mattzzx Publish time 19-7-2021 03:38 PM

MsCinderella replied at 19-7-2021 02:52 PM
Raya sowang2 lagi...

bersabar lah cin








MsCinderella Publish time 19-7-2021 06:09 PM

mattzzx replied at 19-7-2021 03:38 PM
bersabar lah cin

..........

budi_jentayu Publish time 19-7-2021 10:02 PM

bertabahlah duhai hati..........

kerisnaga Publish time 20-7-2021 12:25 PM

Kerana sikap selfish dan degil 11 org kena buat swab test smlm. Dah tau bergejala dtg keje buat apa. Susahkan org betul. Dari selasa minggu lepas dah dinasihatkan pegi klinik tp degil. Yg pi minum coke buat apa. Coke bukan boleh sembuhkan penyakit. Bodoh!

Kupucandy Publish time 27-7-2021 10:23 AM

Rasa bosan, bosan sbb takleh travel… bilalah blh jln2 mcm dulu, rindu dgn kehidupan masa lalu:'(

cherish_tears Publish time 27-7-2021 10:56 PM

Risau. Risau kalau ada yang ambil kesempatan pada anak-anak yg terbiar.

Capoicapoi Publish time 27-7-2021 11:02 PM

Dah boring sbb nk menghirup kampung

KucingBisu Publish time 28-7-2021 01:15 AM

Dah puas sangat duduk rumah. Bila la nak kembali normal balik macam dulu. Tapi at the same time happy dapat duduk dengan parents. Dapat tengok dorang depan mata hari hari. Tapi tu lah.... kita dah le introvert bila pkp ni jadi makin bertambah introvert adoi.

jarimanis Publish time 28-7-2021 05:07 PM

rindu nak balik utara..huhuhu

MsCinderella Publish time 2-8-2021 11:04 AM

arghhh bosannya..


panda..where r u...balik la....

tiba2 saja leh hilang ni :'(

MsCinderella Publish time 3-8-2021 01:20 AM

Ya allah..
Bagi la kesihatan yg baik pd panda..knp panda tiba2 lemah ni..bertahannya sayang...esok mummy bawa p vet nya.

sfhzuraz Publish time 5-8-2021 02:36 PM

alhamdulillah result anak no 2 -ve.
risau kt dia sb dah beberapa hari batuk
pagi ni dia selsema pulak
kawan dia yg sama keje partime sakit tekak

pegi klinik swasta list dlm 'selangkah' selangor
kena byr rm95. klu penduduk subang jaya kena rm70.
tp ok la result dpt cepat.

sfhzuraz Publish time 19-8-2021 11:49 AM

Edited by sfhzuraz at 19-8-2021 11:51 AM

Allahu terkesima semalam bila kaki melangkah ke ED spital Shah Alam smlm
tetiba ada sorang perempuan muda jatuh pengsan betul2 kt sebelah kiri
jarak hanya 1 meter lebih.

org ramai hanya memandang tak berani nk dekat
sy terus masuk ke dlm sb bawak mak yg hypo
bila staff ED dah angkat perempuan tu atas stretcher dia sedar pula

MsCinderella Publish time 30-8-2021 11:13 AM

rindunya nak balik kampung...

nak balikkkkkkkkkkkkkk

:'(:'(:'(

sfhzuraz Publish time 31-8-2021 11:56 AM

Edited by sfhzuraz at 31-8-2021 11:59 AM

MsCinderella replied at 30-8-2021 11:13 AM
rindunya nak balik kampung...

nak balikkkkkkkkkkkkkk
pegi balai minta surat kebenaran la cin
tp kena ada alasan yg kukuh
abah zura bg alasan nk tengok rumah/tanah sb dah berbulan tak tengok

abah, mak dan adik zura
baru je merentas negeri
dr 28/8- 30/8.
abah zura call balai,
polis suh dtg amik surat
kt highway ada sjr
polis tanya kt adik
örg sini ke' sb plet keta plet luar

adik zura ckp aah
tak tunjuk surat pun.



sfhzuraz Publish time 7-10-2021 11:30 AM

cari selow giler :vmad3: nk kata tenet tak mgkn bukak youtube ok jer. nk rate 1 post pun amik masa nk lepas :vmad3::vmad3:

sfhzuraz Publish time 10-11-2021 12:31 PM

Edited by sfhzuraz at 10-11-2021 01:06 PM

hanya pasrah menunggu.

sebelum2 ni bila dibelenggu dgn terlalu banyak ujian dan sakit
hari2 berdoa moga dipercepatkan 'masanya'
skrg bila dah dekat rasa takut pulak nk hadap

sfhzuraz Publish time 11-11-2021 06:53 PM

haish..esok kena ke ku*** atas urusan dokumentasi dgn penyewa. penyewa pun 1 hal, dah dpt surat/borang dr MPS dah 2 minggu tp baru minggu ni nk bgtau. MPS lak mcm hare ikut suka nk kompaun kedai org melayu. kedai org cina tak berani pulak nk usik.
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
View full version: [UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0