MsCinderella Publish time 25-2-2021 01:57 PM

i'm lost :'(

MsCinderella Publish time 1-3-2021 10:31 AM

ya allah..permudahkan lah urusan ku dan sahabat2ku esok....


MsCinderella Publish time 1-3-2021 04:36 PM

rasa mcm nak tampo orang


:huffy:huffy:huffy:huffy

MsCinderella Publish time 20-3-2021 12:21 PM

kita buat kerja..x kisah pasal kerja orang...tolong org lain...buat kerja di luar bidang skop kerja...show off kan diri kita ke depan....

tp at the end.....penghargaan x dapat......rasamcm susah sangat nak dpt.....


hmmmm

siputpepel Publish time 22-3-2021 11:19 AM

i am emotionally tired             {:1_567:}

hazzy0304 Publish time 14-4-2021 12:12 PM

luahan rasa .....

rasa saya ialah,,, saya selalu berasa macam nk kembali ke zaman dulu untuk saya perbetulkan hari ini .......

sumpah... saya kesal ...

intanblur Publish time 23-4-2021 01:54 PM

Saya sedih dengan perangai suami saya. Huhu

hazzy0304 Publish time 23-4-2021 11:01 PM

Annoying dgn perangai seorang forumer ni.
Suka mencarut2.

Xfaham kepuasan apa yang dy rasai bila dpt mencarut2 kt forumer lain.

Ada juga maknosia begini ya.

Kadang sy terfikir, klu f2f agk2 dy berani ke mencarutssss begitu ??

paanley Publish time 25-5-2021 01:40 PM

Mcm tak pkp ja. Ramai ja manusia keluar sana sini.

mattzzx Publish time 25-5-2021 04:43 PM

makin takut, kes sudah melepasi 7000

StokinKuning21 Publish time 2-6-2021 09:02 PM

Risaukan suami yg ber pkp seorang diri di Selangor.. moga Allah jagakan dia.. aminnn

paanley Publish time 9-6-2021 02:24 PM

semoga tampuk pemerintahan negara dapat ditukar. banyak sangat kerosakan yang mereka buat. sampai bila rakyat nk tanggung semua ini. semoga perjumpaan agong dengan ketua2 parti politik membawa perubahan dalam negara.

MsCinderella Publish time 10-6-2021 09:43 AM

Nervous nak jumpa doc...harap leh daftar vaksin kat hosp terus.

MsCinderella Publish time 12-6-2021 10:12 AM

relax saja...

pikir yg baik2....dpt la yg baik2

MsCinderella Publish time 13-6-2021 09:25 PM

Rindu bersama keluarga
Jeles dgn org yg ada keluarga
Atleast x ada la pikir, buat semua sendiri
Ada gak yg membantu... :(

MsCinderella Publish time 17-6-2021 07:04 PM

malasnyaaaaaaa nak p opis esokkkkkkkkk

MsCinderella Publish time 28-6-2021 09:16 AM

Mak ayah..terima kasih..

Adik rindu :(

sfhzuraz Publish time 2-7-2021 11:44 PM

tengah malam ni dah start pkpd.
minggu depan ada appt amik darah kt spital
sebenarnya dah terdetik malas nk pegi
sb kes tengah tinggi
nti abis pkpd lah buat appt baru.
bg je la alasan pkpd tu yg tak dpt dtg appt...

MsCinderella Publish time 3-7-2021 02:38 PM

Alhamdullilah hujan..dah brapa lama x hujan kat sini..

Hangat betul laa..

MsCinderella Publish time 7-7-2021 12:13 PM

http://img.picturequotes.com/2/4/3307/lonely-is-not-being-alone-its-the-feeling-that-no-one-cares-quote-1.jpg
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
View full version: [UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0