MsCinderella Publish time 18-10-2019 04:43 PM

dua minggux nampk nama dia tgk whatapps status aku...moody aku semacam....mood dah kelain dah...rasa mcm x ada semangat nak hidup...;P

baru hr ni dia msg, dia call (opkos la pasal kerja) pastu leh tau apa aku updatewhatapps..eh mcm mana dia tau eh?

baru la rasa semangat skit......................................{:1_152:}{:1_149:}

sfhzuraz Publish time 18-10-2019 06:35 PM

lepas satu, satu masalah menimpa famili ko. aku yakin ini semua kifarah utk ko dan keluarga. tak guna ko solat tak tinggal dan awal tp mulut suka jaja aib org.yg takde ko adakan. dah lama aku sabar. sikit pun aku tak balas. tp Allah Maha Kaya, Maha Berkuasa.

nasib aku baik sb dpt tengok kifarah yg ko dpt. rumahtangga ko hancur. anak2 ko pun bermasalah. tu la, hidup lg dgn berdengki kt org. walaupun begitu aku dah maafkan ko. selebihnya antara ko dgn Allah. aku maafkan ko sb aku nk perjalanan aku kt akhirat dipermudahkan. . tu ja.

MsCinderella Publish time 23-10-2019 09:40 AM

bosan.................................................................................................

kerisnaga Publish time 27-10-2019 11:56 PM

Harapnya sempatlah bayar...kalau tak memang masaklah...

MsCinderella Publish time 4-11-2019 09:27 AM

Al-fatihah kepada arwah maksu....dah x ada adik mak...klu jumpa maksu selalu teringatkan kat arwah mak..


Bila tgk dr awal sampai habis pengebumian arwah maksu, heran aku kenapa ada manusia yang masih sombong dengan manusia yang lain. ya mmg betul kubur tu masing2..tp nak ke kubur tu, mandikan..kapankan...siapkan kain kapan, masuk ke keranda bukan kerja ko sowang tp kerja masyarakat sekeliling..x ada istilah kubur masing2 eh...

dosa ko buat adalah ujian kepada org sekeliling, begitu juga dgn pahala...

kenapa masih sombong sedangkan kubur kau masih sama dgn org lain...

MsCinderella Publish time 12-11-2019 03:29 PM

knp mesti spoilkan mood aku hari ini....oh bossssssssssssssssssssssss

sfhzuraz Publish time 12-11-2019 11:09 PM

td baca kt wasap ada tembakan maut kt mahkamah thai sb pertikaian kes tanah yg berlarutan lebih 10 tahun. pasal tanah atau duit org sanggup membunuh.

ada tu duduk atas tanah org tp berlagak nak mampos. eh ko ingat arwah bapak korang tenang ke dlm kubur tu dgn perangai korang mcm tu. tanah dah ukur mmg dah sah2 korang duduk atas tanah abah aku tp sikit pun takmo pindah atau byr sikit duit sewa. bukan setahun 2 tp dah lebih 30 tahun kot duduk free. yg si tua kakaknya tu nama ja manager kt company apa tah tp hal undang2 tak kan tak tau kot.

kerisnaga Publish time 17-11-2019 11:44 PM

Melayu dgn bomoh berpisah teda. Moga sempatlah bertaubat

MsCinderella Publish time 2-12-2019 12:11 PM

https://naijagists.com/wp-content/uploads/2018/12/welcome-december-quotes-pictures.jpg

paanley Publish time 3-12-2019 08:57 AM

seronok masuk cari. macam-macam boleh baca. terima kasih kt carl yg info benda ni
dan ajar post reply, cari kredit dan lubuk kredit.serta cemana nak reply post dll

MsCinderella Publish time 5-12-2019 10:59 PM

kenapa dia masih menganggu hati dan perasaanku? pergi saja la..kau tetap takkan aku miliki

MsCinderella Publish time 7-12-2019 11:19 AM

rindu dia.................................

hanya mampu pendam perasaan.......................

hanya mampu meminati dia dari jauh.................................

dia yang tidak tahu apa2.......................

niffira03 Publish time 19-12-2019 08:52 AM

Dengan cuaca yg tak menentu ni


rasa lemau je

sfhzuraz Publish time 27-12-2019 12:15 PM

apabila budak hingusan yang berlebih-lebih
dan nampak berlagak...
takpelah kan....

kerisnaga Publish time 28-12-2019 01:59 PM

hanya mampu bersabar dengan dugaan yg berat ini. semoga semuanya akan berubah di tahun baru insyaAllah. aamiin

paanley Publish time 2-1-2020 10:57 AM

tengok kakak kalut siapkan anak dia pagi tadi. tu baru sorang anak yang sekolah. lg 2 belum lagi. bertabahlah kakak. mak pulak senyum jer tengok sambil kalut kat dapur. hari ni hari kalut sedunia ke?

paanley Publish time 9-1-2020 10:33 AM

naik pangkat lagi. alhamdulillah

yeepi_33 Publish time 9-1-2020 04:56 PM

rasa?
mixed feelings lagi.

aku dah habis baik explain kat dia.
lagi aku explain lagi dia ckp aku pusing.
aku tipu dia.
emm.
aku tak tipu pun.
kalau tipu. kita ckp benda lain tapi buat benda lain.
aku just ckp aku tak delete msg.
sbb masa tu mmg dlm pale otak aku wasap ngn forum.
mana lah nak igt semua benda serentak.

sfhzuraz Publish time 14-1-2020 03:01 PM

alhamdulillah setel dua perkara hari ini

aku tak nak susahkan orang walaupun ko dah berhutang rm25,600 duit sewa tanah.
tadi jumpa pun tau bisnes ko tak serancak bisnes org c kt area situ.
yg penting ko jujur dan ada buat bayaran.
harap2 hutang sewa november dan disember 2018 dpt setel secepatnya la...

sb aku suka tengok bumiputra meniaga, tu yg bg ko sewa kt tanah aku.
ko perlu ikhtiarlah agar bisnes ko boleh maju sikit.

mudah-mudahan aku permudahkan urusan orang Allah juga permudahkan urusan aku
aamiin.

Sarip.Dol Publish time 18-1-2020 07:32 AM

Dimana silapnya???
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
View full version: [UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0