sfhzuraz Publish time 16-5-2019 02:59 PM

alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asyik kena yg dr indon
rupanya kali ni dari kejiranan sendiri sampai ada jiran pun nampak
ada benda besar di belakang saya...
takpelah moga awak diberi hidayah Allah.

buDak_gaTaL Publish time 16-5-2019 11:09 PM

sfhzuraz replied at 16-5-2019 02:59 PM
alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asy ...

selamat berpuasa kak zuraz :loveliness:

Sarip.Dol Publish time 31-5-2019 06:46 AM

Apa habaq org sg petani - tmn peruda, tmn kuala muda, tmn ria?
Apa habaq brother milo ais kaw?
Apa habaq 3 org ank dara mcik jual nasi lemak selang serumah rumah Sarip dulu?
Apa habaq awek2 sek mat jiwa? Pagar asrama selalu kena panjat lagi?;P

kerisnaga Publish time 13-6-2019 01:29 AM

redha dan pasrah.   

ip_lepat Publish time 13-6-2019 04:44 PM

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

“Dan katakanlah: “Yang haq telah datang dan yang batil telah lenyap”. Sesungguhnya yang batil itu adalah sesuatu yang pasti lenyap

Shasharina Publish time 16-6-2019 10:50 PM

Belom bersedia utk Monday Blues..

Lengkong Publish time 25-6-2019 09:55 PM

sfhzuraz replied at 16-5-2019 02:59 PM
alhamdulillah dah baik sakit...
2 minggu sengsara...
ingatkan benda dari indon sb dah bertahun asy ...

Alhamdulillah..semoga mod sfhzuraz terus sihat dan kuat.

kerisnaga Publish time 26-6-2019 10:54 AM

moga semuanya dipermudahkan dan dipercepatkan. Aamiin

sfhzuraz Publish time 26-6-2019 11:50 AM

Lengkong replied at 25-6-2019 09:55 PM
Alhamdulillah..semoga mod sfhzuraz terus sihat dan kuat.

terima kasih..

MsCinderella Publish time 7-8-2019 03:50 PM

tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
nmpk aku buat kerja..buat kerja sowang2...handle boss yang tak reti...tp still x ada penghargaan
x tau mcm mana nak cakap lg....nak bg dpt penghargaan...
bukannya dpt setiap tahun kot...at least aku rasa penat aku setahun ni berbaloi

kecewa....moral down..

dah bertahun langsung x ada penghargaan :'(:'(:'(:'(:'(

Allah saja saksiku

mattzzx Publish time 7-8-2019 04:30 PM

MsCinderella replied at 7-8-2019 03:50 PM
tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
n ...

banyak banyak bersabar Cin...

Insyaallah suatu hari boss Cin akan sedar juga....


ip_lepat Publish time 26-8-2019 08:30 PM

panjangnya rambut, dah mcm zaman2 gerhana dulu;P
best klu naik hway, bukak tingkap kiri kanan... ditiup angin perghhhhh
naik moto lagi best tapi tkleh klu tk pakai helmet;P

sfhzuraz Publish time 1-9-2019 03:06 PM

i is redho.....:$

kredit Publish time 15-9-2019 07:53 AM

MsCinderella replied at 7-8-2019 03:50 PM
tipu la cakap kalau aku x kecewa...
boss duk puji melambung tapi haprak pun x ada at the end....
n ...

Sabar mod cin. Kredit pun penah kena camtuh. Mungkin bos tak hargai.tapi Allah s.w.t. akan balas usaha kita dengan rezeki yg lain. Inshaallah :)

kredit Publish time 15-9-2019 07:57 AM

Kredit batuk2 sekarang.tak tahu kenapa payah nak baik.dah 5 hari camni.kredit jarang batuk.dah minum madu, ubat batuk pun tak mau baik.hmmm

Sarip.Dol Publish time 16-9-2019 10:16 PM

Sarip tanya apa khabar?:loveliness:

ip_lepat Publish time 6-10-2019 12:30 PM

hitam putih kehidupan porem:)

MsCinderella Publish time 7-10-2019 11:42 AM

bosan sebab stress

atau

stress sebab bosan

????

MsCinderella Publish time 11-10-2019 10:38 AM

ngantuk gila wey

mcm mana nak hilang ngantuk kat opis ni..

rasa tido dah cukup kot semalam :shakehead3:

Thecatnextdoor Publish time 12-10-2019 06:35 PM

Salam nak tnya sikit kat area jitra ada dak sapa2 buat kelas menjahit?kami ingat nak tmbh skill kehidupan la :$:$:$ kelas mengait pun takpa :lol::lol:
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
View full version: [UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0