wafer_26 Publish time 6-4-2019 09:22 PM

Siapa amalkan cuka epal. Brand apa yang bagus?

Wafer baru nak cuba cuka epal, ingt nk beli minggu depan. Tapi taktahu brand apa bagus. Cara minum tu macammana, terus telan sesudu ke boleh campur dalam air kosong. Risau plak entah macam mana la rasa dia. Minta siapa yang memang amalkan share tips ye. Tq

beloomberk Publish time 6-4-2019 10:01 PM

Any brand..asalkn yg organic yg ada mother dlm tu..
Antara brand yg ok is brag,radiant n solana..ni so far yg iols pnah gna..
Jgn amek yg filtered untuk masakan tu.. khasiatnya x sbgus yg organic.

wafer_26 Publish time 7-4-2019 09:07 AM

beloomberk replied at 6-4-2019 10:01 PM
Any brand..asalkn yg organic yg ada mother dlm tu..
Antara brand yg ok is brag,radiant n solana..ni ...

Memang boleh makan hari ke. Ada org ckp nnt rosak usus la bagai. Tp ada yg ckp bole ambil hari. Macam mana cara makan dia ye

beloomberk Publish time 7-4-2019 12:09 PM

wafer_26 replied at 7-4-2019 01:07 AM
Memang boleh makan hari ke. Ada org ckp nnt rosak usus la bagai. Tp ada yg ckp bole ambil hari. Ma ...

Iols mnum ari2..cara iols, satu tudung tucmpur air bg bnyak skit..sbb dia pny cuka tu kuat btol.(bg iols la)..2x sehari.pg dan mlm.

airisa Publish time 8-4-2019 08:57 PM

bragg la kot yg senang dpt & ada mother

bazarayamy Publish time 10-4-2019 05:03 PM

Bragg, i minum pagi xpun lepas makan, campur 2-3 sudu dalam air sejuk... kawan bg tips ni supaya senang membuang... sebelum ni susah sket.

mistified Publish time 15-4-2019 08:17 AM

I guna jenama solana atau bragg.dh setahun amalkan.

green~tea Publish time 15-4-2019 10:43 AM

iols minum braggs yang ada mother.. takleh makan on its own.. kena campur together with olive oil or coconut oil

kakakOmes Publish time 22-5-2019 06:42 PM

Shuben iols beli kat kedai Arab nama kedai tu Mahnaz food, every morning bangun jer dia minum, iols tak lalu sbb bau pun dah potong stim masamm

carly_lah Publish time 25-5-2019 09:19 PM

carly pernah minum cuka apple... 2 hari je... lepas tu terus pedih perut....

ayuct Publish time 28-5-2019 08:49 AM

Saya macam nak cuba minum cuka apple yang brand bragg tu sebab baca macam best je tapi risau pulak sebab ada gastrik...

ceristoberi Publish time 28-5-2019 08:06 PM

Akak minum cuka teen...bagus juga..chap olive house

jagung5 Publish time 25-6-2019 04:52 PM

bragg or mothers

ReginaGeorge Publish time 26-8-2019 07:06 PM

Akak pernah cuba demi nak kuruskan badan. Masalahnya mulut akak ikut bau busuk cuka..

ThuLE Publish time 27-8-2019 02:23 PM

carly_lah replied at 25-5-2019 09:19 PM
carly pernah minum cuka apple... 2 hari je... lepas tu terus pedih perut....

ni mesti makan cuka tak campur air... harusss tekak pun pedih.

ThuLE Publish time 27-8-2019 02:24 PM

ceristoberi replied at 28-5-2019 08:06 PM
Akak minum cuka teen...bagus juga..chap olive house

samaa.. letak skit dlm air mineralutk bekalan di opis...

carly_lah Publish time 27-8-2019 04:54 PM

ThuLE replied at 27-8-2019 02:23 PM
ni mesti makan cuka tak campur air... harusss tekak pun pedih.

x la... campur air... mmg x tahan dgn cuka

ThuLE Publish time 27-8-2019 05:06 PM

carly_lah replied at 27-8-2019 04:54 PM
x la... campur air... mmg x tahan dgn cuka


perut sensitif kot..baik jgn consume dah. elok2 nak sihat.. dpt sakit pulak. huhuhu..

stay healthy yah!


carly_lah Publish time 28-8-2019 11:26 AM

ThuLE replied at 27-8-2019 05:06 PM
perut sensitif kot..baik jgn consume dah. elok2 nak sihat.. dpt sakit pulak. huhuhu..

stay he ...

ye... mmg carly x consume pun dah.. guna utk masakan aje...

BlueRose99 Publish time 29-8-2019 09:52 AM

Hakak pakai cuka epal.. dah masuk botol kedua ke ntah ketiga.

Biasanya lepas buang make up kat muka guna Micellar Water Hakak tepek pati epal biarkan kering sekejap then baru cuci muka.

Selain dari tu favo Hakak minum teh o bubuh satu sudu cuka epal. Memang marvellous. I likeee..
Pages: [1] 2
View full version: Siapa amalkan cuka epal. Brand apa yang bagus?