sumie Publish time 3-4-2019 04:05 PM

Hydrating toner yang bagus

Toner hydrating yg bagus korang pernah guna jenama ape? Tq

EvieWanKenobi Publish time 3-4-2019 09:15 PM

Avene Gentle Toner..:D

jagung5 Publish time 4-4-2019 02:51 AM

simplysiti yg white tu toner dia ok. .cleanser mcm kureng sikit

sumie Publish time 4-4-2019 08:21 AM

EvieWanKenobi replied at 3-4-2019 09:15 PM
Avene Gentle Toner..

boleh la cuba nant..tq

sumie Publish time 4-4-2019 08:22 AM

jagung5 replied at 4-4-2019 02:51 AM
simplysiti yg white tu toner dia ok. .cleanser mcm kureng sikit

x pernah lagi cuba simplysiti..boleh la g tgk2 nant..:loveliness:..tq

jagung5 Publish time 4-4-2019 08:44 AM

sumie replied at 4-4-2019 08:22 AM
x pernah lagi cuba simplysiti..boleh la g tgk2 nant....tq

sama2 awak

chip92 Publish time 4-4-2019 09:30 AM

yg i dah try pyunkang yul essence toner, etude house soon jung toner {:1_132:}

yg ni pun okay, hada labo, klairs

lagi2 kalau u try korean 7 layer method. u pakai toner tu 7 kali, 1st guna cotton pad, next 6 pakai tgn je.i dah try mmg rasa beza lah :loveliness:

noraidil_06 Publish time 4-4-2019 09:37 AM

chip92 replied at 4-4-2019 09:30 AM
yg i dah try pyunkang yul essence toner, etude house soon jung toner

yg ni pun okay, ha ...

berapa harganya tu?

chip92 Publish time 4-4-2019 09:51 AM

noraidil_06 replied at 4-4-2019 09:37 AM
berapa harganya tu?

ni yg i pernah beli, pyunkang yul essence toner rm36 (hermo), etude house soon jung toner rm36 (althea)
hada labo tu byak choice, tp ramai kata hydrating lotion premium okay (rm60+), klairs dlm rm70+ kot, dua ni based on review, nak try tunggu toner sedia ada habis dulu :lol:

sumie Publish time 4-4-2019 10:39 AM

chip92 replied at 4-4-2019 09:30 AM
yg i dah try pyunkang yul essence toner, etude house soon jung toner

yg ni pun okay, ha ...

macam best je yg korea tu..ade gambar x?

sumie Publish time 4-4-2019 10:41 AM

chip92 replied at 4-4-2019 09:51 AM
ni yg i pernah beli, pyunkang yul essence toner rm36 (hermo), etude house soon jung toner rm36 (al ...

tu la ..ramai ckp HL okay kan...

linuxer Publish time 4-4-2019 10:55 AM

Miracle toner.Cepat jerawat kecut.

chip92 Publish time 4-4-2019 11:12 AM

sumie replied at 4-4-2019 10:39 AM
macam best je yg korea tu..ade gambar x?


pyunkang yul

etude house soon jung


both texture likat, mmg sesuai kalau kulit u kering.

chip92 Publish time 4-4-2019 11:13 AM

sumie replied at 4-4-2019 10:41 AM
tu la ..ramai ckp HL okay kan...

yeap i paling suka oil cleansing & sunscreen HL. kalau cleanser taksesuai buat muka i lagi kering :'(

ikanmasin Publish time 4-4-2019 11:42 AM

chip92 replied at 4-4-2019 11:12 AM
pyunkang yul

etude house soon jung


tq bg info..akk pun nak try jg.sbb kulit kering jer..risau gak dah berumur2 ni..

sumie Publish time 5-4-2019 10:00 AM

chip92 replied at 4-4-2019 11:12 AM
pyunkang yul

etude house soon jung


ok tq..nant cari kat shopee..hihi

sumie Publish time 5-4-2019 10:03 AM

ikanmasin replied at 4-4-2019 11:42 AM
tq bg info..akk pun nak try jg.sbb kulit kering jer..risau gak dah berumur2 ni..

btl2..kulit sy pun mmg kering melampau..xleh bawak berunding langsung..{:hoorayo

orange_madu Publish time 5-4-2019 10:16 AM

Pernah pakai:

1. Hada Labo Premium
2. Klairs
3. Cosrx

So far sy vote Hada Labo!

sumie Publish time 5-4-2019 10:26 AM

orange_madu replied at 5-4-2019 10:16 AM
Pernah pakai:

1. Hada Labo Premium


mcm nak cuba je HL tu....sebelum sy pakai some by mi toner...muka naik mcm ruam2..terus stop..

orange_madu Publish time 5-4-2019 10:47 AM

sumie replied at 5-4-2019 10:26 AM
mcm nak cuba je HL tu....sebelum sy pakai some by mi toner...muka naik mcm ruam2..terus stop..

Sy so far pakai HL ok. Pencuci muka sy pakai AHA-BHA yg oil control and works great also!
Maybe u boleh try.
Kalau takut boleh buat patch test dulu.
Pages: [1] 2
View full version: Hydrating toner yang bagus