introuble Publish time 20-2-2019 04:59 PM

RADANG PELVIS

Salam,

Ada petua utk kurangkan penyakit radang pelvis?

bantuan amat di alu-alu kan..

please help!

kucingitam Publish time 21-2-2019 10:17 AM

detail please..rasa sakit cemana? dah jumpa dr?

introuble Publish time 21-2-2019 10:25 AM

Dah numerous Dr saya pergi. semua Dr doubt saya ada PID.
semua Dr ckp saya OK, tapi kalau saya ok, kenapa saya rasa sakit

Next two week saya buat MRI, last week saya dah buat xray, urine, ultrasound..

Sakit bawah abdomen, constant pain 24/7, kadang2 sakit teruk, kadang2 mild je sakit nya

noraidil_06 Publish time 23-2-2019 09:23 AM

Tt if it not troubling u, blh cerita ringkas ur health issue tu?
Sbb i fikir, ramai x pernah dengar.
Tq in advance

introuble Publish time 26-2-2019 12:46 PM

ok.
nanti saya cerita, sorry tak larat nak type sekarang
Pages: [1]
View full version: RADANG PELVIS