noraidil_06 Publish time 9-1-2019 08:36 PM

Tips menjaga dan memilih skincare di bawah rm50

Hellooo jom share product yg murah2 tp berkesan utk kulit.
Nanti sy update.

*Gambar ni hiasan semata.
Thanks

zu_nia Publish time 9-1-2019 08:44 PM

Tadi nak ambik Freeman lepas tue letak balik ambik mask sheet jea hahaha :lol:

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 08:45 PM

zu_nia replied at 9-1-2019 08:44 PM
Tadi nak ambik Freeman lepas tue letak balik ambik mask sheet jea hahaha

Brp harga sis? Rm27 eh? Dulu mur mur je

zu_nia Publish time 9-1-2019 09:04 PM

noraidil_06 replied at 9-1-2019 08:45 PM
Brp harga sis? Rm27 eh? Dulu mur mur je

Kat watson RM21 saya tengok tadi.

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 09:21 PM

zu_nia replied at 9-1-2019 09:04 PM
Kat watson RM21 saya tengok tadi.

Murah tu.
Tunjuk la mask. Nk tengok

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 09:23 PM

Freeman mask RM27
Charcoal mask
Clay mask
& Skin peeling scrub-rm30 kut. Lupe

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 09:33 PM

Oil.
Sapu kt kaki sebelum tidur n pakai stokin.
Siku n lutut semiggu 2-3kali. Ikut mood.

Minyak zaitun tu yg ade kt dapur tp my fren campur juga minyak2 lain.

bulanbulat Publish time 9-1-2019 09:44 PM



Yang ni pakai kalau kulit tengah irritable/berminyak. Lepas tu muka macam cool down.

Suka pakai kat leher and ketiak buat sental daki sebab ada clay jugak

epis Publish time 9-1-2019 10:01 PM

Sape pernah pki no 5 tu? Tgk kt utube mat saleh byk gune.. review tunjuk bagus..

kaklong32 Publish time 9-1-2019 10:03 PM

bulanbulat replied at 9-1-2019 09:44 PM
Yang ni pakai kalau kulit tengah irritable/berminyak. Lepas tu muka macam cool down.

Suka pak ...

Boleh try ni

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 10:48 PM

bulanbulat replied at 9-1-2019 09:44 PM
Yang ni pakai kalau kulit tengah irritable/berminyak. Lepas tu muka macam cool down.

Suka pak ...

Scrub ke mask ni?

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 10:48 PM

epis replied at 9-1-2019 10:01 PM
Sape pernah pki no 5 tu? Tgk kt utube mat saleh byk gune.. review tunjuk bagus..

Pebende tu dik?

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 10:51 PM

Biore tu sunscreen.yg tengah tu vaseline deodarant serum. Deodarant tu x sesuai dgn iols, x memasal keti jd kepam.
Jenuh plak nk scrub keti.
Price biore i rase makin mahal. To msh bwh rm30

epis Publish time 9-1-2019 10:56 PM

noraidil_06 replied at 9-1-2019 10:48 PM
Pebende tu dik?

Gambar yg akak share no 5 tu, indian healing clay tu..

KakaJah Publish time 9-1-2019 11:06 PM

Setakat ni yg murah n berkesan utk akak is scrub himalaya apricot tu. Rasa licinnn muka lps guna.

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 11:12 PM

epis replied at 9-1-2019 10:56 PM
Gambar yg akak share no 5 tu, indian healing clay tu..

Akk tatau tu.
Tp akk ade guna morrocon clay.
Best. Tp mahal. Rm200.
Org bagi utk akak review

noraidil_06 Publish time 9-1-2019 11:13 PM

KakaJah replied at 9-1-2019 11:06 PM
Setakat ni yg murah n berkesan utk akak is scrub himalaya apricot tu. Rasa licinnn muka lps guna.

Nanti kakajah share sini ye gambonye

KakaJah Publish time 9-1-2019 11:33 PM

Haaa yg ini lerr. Akak cuma perchayaaa scrub ni je skrg hahaha. X payah dh beli mhalw clinique pastu sudahnye naik jerawat pasiaq huhu

miu84 Publish time 10-1-2019 12:23 AM

noraidil_06 replied at 9-1-2019 10:51 PM
Biore tu sunscreen.yg tengah tu vaseline deodarant serum. Deodarant tu x sesuai dgn iols, x memasal...

Iols loveeee biore sunscreen! Rega mesra purse (hehe) and yet it works! Daripada beli yg memahal tp hasil nya sama je (in fact, ada yg buat meols berpeluh merecikk ala bangla ya) meols syukur ya amat bila serasi dengan biore ni!

bulanbulat Publish time 10-1-2019 12:45 AM

noraidil_06 replied at 9-1-2019 10:48 PM
Scrub ke mask ni?

3 in 1. Cleanser, scrub and mask
Pages: [1] 2 3 4
View full version: Tips menjaga dan memilih skincare di bawah rm50