iloveyou Publish time 13-12-2018 01:53 PM

wima replied at 13-12-2018 12:01 PM
ok ek cabin in the wood tu..iols tgk aritu cam bosan gile..berdua je duk dlm hutan..kkdg sorg2..mc ...

memula tu slow sikit. pastu task diberi pun cm ok. i suke tgk sbb asmr jugak. haha. tenang je tgk suasana kt jeju tu. ep berapa tah, psh & sjs mkn sama2 kt rumah psh. rupenye umah psh & sjs tu x lah jauh sgt smpai kene drive kete. tgk sjs bwk mknn ke rumah psh ngn jln kaki je.

iloveyou Publish time 13-12-2018 01:54 PM

wima replied at 13-12-2018 11:56 AM
tula...w tu epi awal2 mmg interesting..mcm ni la gak saspen n x bleh nk agak..tp toward the end se ...

risau cmne writer nk selitkan romance dlm drama ni.:o
takot si jung tu nampak yg jw ni cm permainkan perasaan je nnti. yelajw cuba rapat ngn dia sbb bisnes.

wima Publish time 13-12-2018 07:02 PM

iloveyou replied at 13-12-2018 01:54 PM
risau cmne writer nk selitkan romance dlm drama ni.
takot si jung tu nampak yg jw ni cm permain ...

iols pun rs nnti jung ni mesti kecik ati bile tau psl bisnes jw trus tetiba baik plak kn..

jw ni mcm dh serik 2x marriage gagal kan tu yg dia mcm x heran pun dgn jung memula tu..tp lps tgk emma tu dia mcm terpegun je..

mimiekiut Publish time 14-12-2018 09:14 AM

wima replied at 13-12-2018 07:02 PM
iols pun rs nnti jung ni mesti kecik ati bile tau psl bisnes jw trus tetiba baik plak kn..

jw n ...

Tu la yg iols geram ngan JW tu..boleh lak terkesima tgk emma tu..

JW ni mmg sgt business minded, berlagak & keras kepala pun iye jugak..ikut perangai dia je yg betul ni..sbb x wife dia pun kata yg mr cha pun dah lama nak berbaik semula ngan JW kan tapi JW ttp x nak bbaik sbb dia nmpk salah org lain je..kesalahan sendiri dia x nmpk..mungkin lepas rapat HJ ni dia dpt kenal diri dia sendiri..sekian speku iols untuk Hari ni..x sabar tunggu esok weihhhhh...ahahaha

makdik2301 Publish time 14-12-2018 11:14 AM

mimiekiut replied at 12-12-2018 08:01 PM
Amboi makdik habis passport oppa pun chuols geledah ek..tgk kat tu passport tahun 2016..gambo 2 ta ...
Amboi makdik habis passport oppa pun chuols geledah ek..tgk kat tu passport tahun 2016..gambo 2 tahun lepas pun tetap encem jugak tapi lom terlajak encem cam tahun 2018 ni..ahahaha..

Apa lg pasal oppa yang chuols skodeng mai le share sini..iols setia menanti..huhu..bosan kot sementara nak menunggu next epi wiken ni..
haha..lawak lah uols nie mimie...mula baca yg uols reply tu dah agak
mst uols x perasan tu passport yoo jinwoo
:lol::lol::lol:

kalo passport oppa tersebar mcm nie..org imigresen lah kena..
:lol::lol::lol:

dan kalo betoi passport oppa yg tertera nanti nama kim taepyung
bukan hyunbin..dan besday oppa 25 sep 1982..uolss wat kira2matematik umo oppa ke?;P



mimiekiut Publish time 14-12-2018 12:48 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 11:14 AM
haha..lawak lah uols nie mimie...mula baca yg uols reply tu dah agak
mst uols x perasan tu pass ...
ahahahaha..tu la pasal..masa baca post chuols tu iols tgk kat henpon.. tecik sgt screen henpon iols ni:mad:...tu yg tak nengok bebetul tu..ahahahaha

sekarang iols kat opis..melangak depan pc ni so ada je calculator dok sebelah iols ni.. so xde masalah nak buat kira2 matematik kali ni..ahahahaha

makanya hyunbin tu bukan nama sebenar heols la ye..baru ku tahu..hihihihi

cop..cop...besday HB dah dekat2sama date iols ni..ehehehehe

wima Publish time 14-12-2018 01:55 PM

mimiekiut replied at 14-12-2018 09:14 AM
Tu la yg iols geram ngan JW tu..boleh lak terkesima tgk emma tu..

JW ni mmg sgt business minded ...

mmg tipikal hero chaebol korean cenggitu uols...ala2 arrogant, cold2..pastu lelama baru cair..kiki

saspen jugak tu jw jatuh dr tgkt 6..kalau tul2..ssh gak nk survive tu..x pun sayur....tp xtau la tu dlm game ke ape kn..kalau dlm game kompem sihat walafiat je kn..tp tgk trailer next epi masuk spital bagai...x saba gak ni...

wima Publish time 14-12-2018 01:56 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 11:14 AM
haha..lawak lah uols nie mimie...mula baca yg uols reply tu dah agak
mst uols x perasan tu pass ...

kelass makdik wat research hero pujaan....hahaha...

pasni leh la tepek bajujw segala kan...jam uols dh jumpe aritu..hihi

mimiekiut Publish time 14-12-2018 02:13 PM

wima replied at 14-12-2018 01:55 PM
mmg tipikal hero chaebol korean cenggitu uols...ala2 arrogant, cold2..pastu lelama baru cair..kiki ...

Itu la..iols mmg la anggap semua cite ni rekaan semata2..tapi jatuh dari tingkat 6??? Patut buat la jatuh dari tingkat 3 @ 2 ke..sib baik hero HB..so iols let it slide this time around, hokey mr director..

makdik2301 Publish time 14-12-2018 02:21 PM

mimiekiut replied at 14-12-2018 12:48 PM
ahahahaha..tu la pasal..masa baca post chuols tu iols tgk kat henpon.. tecik sgt screen henpon iol ...

nama sebenar hyunbin kan mcm kampung cket..
nak jd artis nama pon kenala glemer gak..
;P

masa dia masuk askar dulu kat baju askar terpampang
nama kim taepyung:lol:

wahh ye ke mimie...boleh celebrete besday sama dgn hyunbin
lah tahun depan..{:1_152:}

iols igt lagi hyunbin dulu pernah kapel jap
dgn song hye kyo..cinlok pas berlakon sama2..
SHK pon dah selamat jadik bini org..
:lol:

makdik2301 Publish time 14-12-2018 02:43 PM

wima replied at 14-12-2018 01:56 PM
kelass makdik wat research hero pujaan....hahaha...

pasni leh la tepek bajujw segala kan...ja ...

iols mmg mcm tu wima..kalo tengok drama..
mst fokus gak kat baju,ke atau akeseori diaorg pakai..
pastu gugel..tengok harga..tepuk dahi..diaorg best lah
semua sponser..kalo hero/heroin yg femes pakai baju
kadang2 ada yg sold sout kt kedai..pandai diaorg kan wat promotion..

contoh baju yg hyunbin pakai nie..
https://instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net/vp/58080a73e0fb526f57b93a51ae0ff9c5/5C9E3656/t51.2885-15/e35/45693019_1960090097374226_6161859931794767150_n.jpg?_nc_ht=instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net

Who: Hyun Bin
What: SYSTEM HOMME Shirt (Sold Out)
Where: Memories Of The Alhambra Episode 2

https://instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net/vp/9226db549aece1e72bf2efa2948e6292/5CAD87E2/t51.2885-15/e35/47425535_231046021123083_4395787231720697302_n.jpg?_nc_ht=instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net
Who: Hyun Bin
What: NOUVMAR√©E Duke Surfer Short, Ivory ₩245,000
Where: Memories Of The Alhambra Episode 4



makdik2301 Publish time 14-12-2018 02:47 PM

@wima dalam cite nie hyunbin x banyak sgt tukar baju..
asek lah pakai baju sama jer..pasnie lah kot
bila balik korea mst asek tukar baju..
:lol::lol:

https://instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net/vp/ed3a93ed6dcb837176b737534668b576/5C9CFC02/t51.2885-15/e35/45957727_1187077788136785_8288831420793581057_n.jpg?_nc_ht=instagram.fkul14-1.fna.fbcdn.net
Who: Hyun Bin
What: SIEG FAHRENHEIT Casual Jacket, Blue (price unavailable)
Where: Memories Of The Alhambra Episode 1


mimiekiut Publish time 14-12-2018 03:04 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 02:21 PM
nama sebenar hyunbin kan mcm kampung cket..
nak jd artis nama pon kenala glemer gak..



A ah makdik .iols pun ingat sgt masa hyun bin couple ngan song hye kyo dulu2..suka sgt dorang berdua couple bg pinang dibelah dua kot..iols ingat sampai le ke jinjang pelamin..rupanya jodoh x dorang kesampaian..huhu

wima Publish time 14-12-2018 03:40 PM

mimiekiut replied at 14-12-2018 02:13 PM
Itu la..iols mmg la anggap semua cite ni rekaan semata2..tapi jatuh dari tingkat 6??? Patut buat l ...

kannn...

tula..masa dia kt atas lg duk terpk gak..
xkn la jatuh kot...tp pk balik..dlm game la kot..so jatuh xde mende..haha..

tp mmg byk x logik rsnya nnti drama ni..
kena hadap jela dgn redho nmpknya..hahaha..
hiburan semata2 kekdahnya..buat ilang stress kn..

mimiekiut Publish time 14-12-2018 03:43 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 02:43 PM
iols mmg mcm tu wima..kalo tengok drama..
mst fokus gak kat baju,ke atau akeseori diaorg pakai..
...

hihi..tektik pemasaran gitew le kan..yang tukang beli tu la yang kekononnya fefeling cam retis kuria;P...walhal rupa memasing jauh panggang dari api:mad:..contohnya cam foto model yg chuol tepek pakai baju JW tu kan makdik..kalau muka gitu pandang sebelah mata pun tak heran kat baju dia kan..tapi sbb oppa yang pakai maka berdesup laris di toko2 pakaian..ahahahaha

wima Publish time 14-12-2018 03:45 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 02:21 PM
nama sebenar hyunbin kan mcm kampung cket..
nak jd artis nama pon kenala glemer gak..



sbb bunyik pyung2 uols ckp kampung ek..hihi...tp mmg bunyik kampung pun banding dgn hyun bin tu..

mcm ji sung gak la..nama btul pun bunyi kampung je..tu tukar tu sbb jd retis..haha
tp sstgh tu siap tukar surname lg kn..dh jd famili lain la kiranya kan..pelik gak tu..

iols suka sgt masa dia dgn song hye gyo dulu...sepadan sangat rsnya...lg padan dr shg dgn joongki..malangnya xde jodoh kn..huhu

wima Publish time 14-12-2018 03:49 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 02:43 PM
iols mmg mcm tu wima..kalo tengok drama..
mst fokus gak kat baju,ke atau akeseori diaorg pakai..
...

iols suka tgk dressing hyun bin dlm drama ni..smart je..nmpk simple je baju2 tu tp bile dia pakai wahh gitu...muka hensem kan..pakai cane pun xpe...

baju park shin hye pun iols rs lawa..mcm best je tgk dia byk pakai baju jaket panjang mcm yg warna pink pastu yg kotak2 tu..
blehla tiru nnti..hahaha

iols suka bile uols tepek2 baju ni..uols tepek tau sepanjang cite ni..biar tred ni aktif smpai abih drama..hihi


wima Publish time 14-12-2018 03:51 PM

makdik2301 replied at 14-12-2018 02:47 PM
@wima dalam cite nie hyunbin x banyak sgt tukar baju..
asek lah pakai baju sama jer..pasnie lah kot ...

aah...x byk kan...

baju yg sama je seharian...sempoi2 je baju dia..tp siyes nmpk smart je..

baru 4 epi...harap lps ni bykla tukar baju..haha

mimiekiut Publish time 14-12-2018 03:58 PM

wima replied at 14-12-2018 03:40 PM
kannn...

tula..masa dia kt atas lg duk terpk gak..


hahaha..iols masa tgk ending tu kan terkebil2 iols ngan my dotter tau..weols berdua cam tak leh terima kenyataan part jatuh tingkat 6 tu..hikhik..tapi xpe la..oppa punya pasal tgk happy2 sudah lah kan..janji dapat cuci mata dgn kehenseman oppa{:loveo..my dotter pun kekadang memandang serong tgk perangai iols yang mengalah sheols yg BBNU tu..rasa kelakar pun ada gak kekadang tu..sbb iols minat tgk hyun bin semenjak iols lom kawin la rasanya..pastu kawin..pastu beranak pinak..kalau zaman dulu2 meroyan tgk sorang2..la ni meroyan tgk ngan my dotter pulak..rasa dah kertu giler diri ini tau..tapi oppa HB tetap maintain sebegitu rupa juge..lagi bertambah encem kekdahnya..ahahahaha

mimiekiut Publish time 14-12-2018 04:16 PM

wima replied at 14-12-2018 03:49 PM
iols suka tgk dressing hyun bin dlm drama ni..smart je..nmpk simple je baju2 tu tp bile dia pakai...

a ah wima..iols pun suka tgk baju PSH pakai nmpk modest je kan..ala2 muslimah gitew..xde nak seksi2 sgt..tapi tak tahu la akan datang nye episod cemana gaya nye pulak..hihihi

tapi kan masa dia jadi emma tu pakai baju spanish tudung merah tu iols tgk terus teringat kat spanish girl dalam daun terup old maid yg iols main masa kekecik dulu..ahahaha


Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
View full version: TVN MEMORIES IN ALHAMBRA [HYUN BIN, PARK SHIN HYE, CHANYE


ADVERTISEMENT