watatakut Publish time 27-6-2018 12:19 PM

Kalau tiba-tiba rasa nak kentut...




https://scontent.fkul14-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36188224_393137581195424_8601288831968215040_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c7100e05b291afa7cb41bfcef6d673e0&oe=5BE48F1B

erishuji Publish time 27-6-2018 02:34 PM

sempat ke nk ke toilet.kentut tak boleh tahan2:lol::lol:

missinpiece Publish time 27-6-2018 06:47 PM

Heh heh heh

mattzzx Publish time 1-7-2018 04:19 PM

take away kot....

Sukiyakiut Publish time 7-8-2018 11:23 PM

Kemut je bontot tu.hahaha

Aaaaabbbbb Publish time 10-8-2018 10:09 PM

Hahaha..:lol:

Pink_Purple Publish time 13-8-2018 07:07 PM

lepas jer.                        

mama2b Publish time 14-8-2018 04:00 AM

:lol:cuba tahan sampai jumpa tempat yg sesuai

blinkmos Publish time 14-8-2018 03:56 PM

diam2 jer :lol:

acik79 Publish time 20-8-2018 11:52 AM

Kentut je la kalau depan anak2... kalau kat tempat awam @ ofis, aku gi toilet cepat2...

M.Rose Publish time 22-8-2018 04:15 PM

Kentut brperingkt :lol::lol:
Ngn syarat jgn kasi bnyi

BukuTeball Publish time 26-8-2018 12:51 AM

Kentut x kasi bunyi

mrshollow Publish time 29-8-2018 01:52 AM

Lari dr org ramai

mamapip Publish time 30-8-2018 04:35 PM

sekali kat sebelah toilet ada org lak, so canner tu....nak lepas ke tak?



:lol::lol::lol::lol:

carisha Publish time 31-8-2018 12:23 AM

Cuba tahan selagi boleh ;P

ahlisihircute Publish time 31-8-2018 01:13 PM

Lepaskan kat citu jer sambil wat muka x bersalah....:lol:;P

minah_138 Publish time 31-8-2018 03:41 PM

Kentut je la.....apa ssh...hahahahaha

riantika Publish time 5-9-2018 04:40 PM

;P;P:dizzy::dizzy::lol::lol:

leogirl8902 Publish time 18-2-2019 11:05 PM

Silakan kentut

-Suri- Publish time 3-9-2019 02:14 PM

:lol::lol::lol::lol::lol:

Pages: [1] 2
View full version: Kalau tiba-tiba rasa nak kentut...