KILL_NANCY Publish time 22-4-2018 05:39 AM

4 Suspek Dipercayai Merosakkan Bendera Parti

;P kesian   

mattzzx Publish time 22-4-2018 11:05 AM

alaa kesiannyaa...
mangsa kejadian...

Knowlee Publish time 22-4-2018 12:59 PM

Kesiannya ikat dia mcm tu...

selyusi Publish time 22-4-2018 03:46 PM

Haha takkan betul2 kot

noraidil_06 Publish time 22-4-2018 04:16 PM

So mean, nape ikat mcm tu

sharlenetexas Publish time 22-4-2018 06:33 PM

kesiannya :'(



azwanaliori Publish time 22-4-2018 07:05 PM

Binatang apala dia tau.. Kenapa nk ikat mcm penjenayah. Not funny at all

Leeanne88 Publish time 22-4-2018 08:23 PM

Kot ye pun, nape g ikat macam tu. Kesian la monyet tu

CiliPadiSedap Publish time 22-4-2018 08:36 PM

gambar google image beruk tu kena tangkap gari. gambar tu kat india. pantis sis vokuru hilang kena curi orang minyak sekali suspek utama monyet, tu inspektor sahab kejar monyet tu keliling kampung sampai terbang atas pokoksambil di iringi tarian atas bukit lagu bollywood.

nerdy69 Publish time 23-4-2018 09:43 AM

Hehehe.. :lol::lol:

M.Rose Publish time 23-4-2018 03:42 PM

Kesian. Ini x lawak hokeys :curse:

lantodak Publish time 23-4-2018 08:25 PM

Ingatkan nak tolong pasangkan bendera :lol:

afie_m Publish time 24-4-2018 04:20 PM

ini betul betul ke...hehheehh

-Suri- Publish time 6-9-2019 12:33 AM

:dizzy::dizzy:{:3_99:}

Bungalily19 Publish time 21-9-2019 12:45 PM

hahahahaha ni lawak

Tasikchini Publish time 4-2-2021 01:51 PM

:lol:      

kuchibambam Publish time 19-3-2021 03:16 AM

hehehehehheehhehe

Su_annur Publish time 19-3-2021 09:12 AM

Npe to...cian nyr

ledigugu Publish time 19-3-2021 09:41 AM

Hahahahahahahaha

sakitperut Publish time 19-3-2021 09:42 AM

kecian monyet
Pages: [1] 2
View full version: 4 Suspek Dipercayai Merosakkan Bendera Parti