buapakperut Publish time 17-4-2018 02:52 PM

julia5094 replied at 6-4-2018 06:25 AM
Betul sgt..dulu ada jugak ketuat yang tumbuh kat tapak kaki tu. Nama apa ye orang panggil..siap be ...

syukur..huhu nape ntah mcm terharu dengan cerite you.

julia5094 Publish time 17-4-2018 04:25 PM

buapakperut replied at 17-4-2018 02:52 PM
syukur..huhu nape ntah mcm terharu dengan cerite you.

ha..ha...mmg pompuan macam tu kan..kalau ada ketuat pun rasa macam dunia dah nak kiamat...tapi masa tu mmg low self esteem la. Dah la time tu duduk kolej. Waktu maghrib dan isyak, wajib sembahyang kat surau. Malu kot kalau time ceramah tu, kena duduk bersila. Dah la kain sembahyang singkat, terpaksa sorok kaki takut orang nampak...ha..ha...mengarut pulak rasa..{:1_563:}

rosseamanda Publish time 3-11-2018 06:53 PM

kawan iols bagi petua guna ubat nyamuk. bakar ubat nyamuk lps tu dekatkan dgn ketuat tu. kena tahan panas sikit la. buat la hari2 sampai ketuat tu kering lepastu terus tercabut. iols tak pernah cuba pun sbb iols takde ketuat

smileyy Publish time 6-1-2019 10:30 AM

tq sharing
Pages: 1 [2]
View full version: Wanita Ini Kongsi Cara Hapuskan Ketuat Dengan 4 Bahan Sahaja, Dikongsi Lebih 35