Cari-Nurulain Publish time 15-12-2017 12:57 PM

Ustazah Ni Belajar Ilmu Firaun Ke? Baik Kau Pakai Skirt Je - Netizen

Macam ni ke perangai seorang ustazah? Memalukan sahaja! Bukan tak biasa kita melihat lambakan pengguna Internet mengeluarkan kata-kata kesat di laman sosial.


Namun, apa yang luar biasa adalah bila mana seorang pengguna Facebook (FB) dengan imej seorang ustazah yang mencemarkan imej umat Islam lain terutama golongan wanita bertudung. Lebih parah, dia begitu galak mencerca pengikut parti politik lain.


Ustazah taasub dengan parti politik.
Samakan Parti Amanah Negara (PAN) sebagai parti iblis.


https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/123055tk0f3ydfdag0y2fa.jpg

https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/123055ba8a858a8aw7xdwo.jpg

Nak dijadikan cerita, baru-baru ini kecoh apabila pemilik akaun dengan nama Ustazah Hamidah itu mencerca peserta Gegar Vaganza 4 iaitu Aishah.

"Meluat Midah tengok penyanyi gemuk macam babi nama Aishah ni!"

https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/122817jgq1fjppb0f9bkge.jpg


Pergh, dahsyat betul bahasa ustazah ini! Sampai samakan orang dengan binatang secara terang-terangan lagi. Belajar ilmu Firaun agaknya!



https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/122846mojf24zj6jgbtosj.png

Sentap Aishah bila air mukanya dipijak-pijak macam tu sahaja. Berang diaibkan sebegitu rupa, Aishah menyeru individu terbabit untuk bersemuka dengannya jika benar ada yang tak berpuas hati.

"Saya cabar ustazah jumpa saya kalau berani," katanya.



https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/122907otsk77ug2nnst9k0.png

Tak jadi kudis pun

https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/122940gghussysg8qzscsn.png




Eleh, ni mesti taktik nak tarik Aishah masuk parti 'ehem-ehem', kan?



https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/123023cq9qooy7yqabhbt9.jpg


Berdasarkan komen-komen netizen, dipercayai akau yang digunakan individu terbabit adalah akaun palsu.



https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201712/15/123035ppl1pjx19qtw1xtg.pngFoto: FB Ustazah Hamidah



Merosakkan imej wanita Islam sahajalah dia ni! Kerana nila setitik, habis rosak susu sebelanga. - CARI

haryatie Publish time 15-12-2017 01:15 PM

giler org ni kut...:lol::lol:

susukambingbest Publish time 15-12-2017 01:40 PM

rsanya dia ni pnyamar je. knon2 fanataik pas pdahal benci pas.

KennethKGidley Publish time 15-12-2017 02:25 PM

It isn't new for understudies to feel worn out and exhausted even before they begin Essay Writing Help UK. Try not to dither in conceding in the event that you feel a similar way since we have all been there and done that. In the event that you need to complete your paper in the most proficient way without disturbing yourself or straightening out your effectively bustling calendar, reach us for most solid administrations around the town and overlook every one of your stresses.

mommymonster82 Publish time 15-12-2017 03:07 PM

Alahai tgk kat ci sudah..
Nama id cikgukafa..
Tapi...
So ni pon ntah cybertrooper mereng mana ntah..

miemiecha Publish time 15-12-2017 03:12 PM

hahahaha...dah kenapa cik midahni... adoiiii

mizruncing Publish time 15-12-2017 03:26 PM

mental koyak kot

kerasuk Publish time 15-12-2017 04:06 PM

fake. kalau mcm ni pun leh caya tatau nk cakap apa la..

Skuau Publish time 15-12-2017 04:15 PM

jgn percaya kpd sesuatu yg tidak pasti....

Sandal Publish time 15-12-2017 05:30 PM

https://play3r.net/wp-content/uploads/2017/03/Biostar-AM4-M-ITX-cover-photo.jpg

mirandanicky1 Publish time 16-12-2017 01:07 AM

Ustazah terpesong tuntut ilmu songsang ke.. myamar je ni bkn ustazah betul lah

Konahhh Publish time 16-12-2017 09:42 AM

Jangan dilayan ustajah niii fake la. Takkan tak reti beza..

yangsemb Publish time 16-12-2017 05:32 PM

Macam nie ke cara ustadzah berdakwah {:stress

tembikai Publish time 16-12-2017 11:12 PM

midah ...midah....apa ajeryg ada dlm kepala ko tu midahhh....:lol::lol:

Burong_Hantuk Publish time 17-12-2017 01:41 AM

KennethKGidley replied at 15-12-2017 02:25 PM
It isn't new for understudies to feel worn out and exhausted even before they begin Essay Writing He ...

@spiderman80

MissVixen Publish time 17-12-2017 03:15 AM

Penyamar ke

hanglipolopo Publish time 18-12-2017 10:00 AM

Fake account ni..

batmana Publish time 18-12-2017 01:38 PM

fake account ler

wat pe la dilayan

yg layan tu, baru seminggu pakai facebook ka?

henryweston340 Publish time 24-5-2018 05:18 PM

renko Publish time 25-5-2018 11:47 AM

mesti lababi tu
hahahaha
Pages: [1] 2 3
View full version: Ustazah Ni Belajar Ilmu Firaun Ke? Baik Kau Pakai Skirt Je - Netizen


ADVERTISEMENT