ayahmasihkuad Publish time 19-6-2017 04:17 PM

Lagenda Babyrina, Model Melayu Yang Terkenal Di Kalangan Lelaki Tahun 90an


Bila sebut saja nama Babyrina, hampir kebanyakkan generasi sekarang pastinya tidak mengenalinya. Mungkin kerana namanya tidaklah setanding dengan skandal artis Melayu pada zaman sekarang ini.
https://i1.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4083.jpg?resize=758%2C1219&ssl=1
Namun, suatu ketika dahulu, negara pernah digemparkan dengan berita tersebarnya gambar-gambar lucah gadis ini pada sekitar tahun 1990-an. Malah dikatakan, Babyrina merupakan gadis pertama yang berbangsa Melayu yang telah membintangi filem dewasa di Barat.
Meskipun nama Babyrina pernah menjadi sanjungan peminat-peminat lelakinya pada era kegemilangannya, namun, tidak banyak gambar atau pun maklumat mengenai beliau berjaya dikumpul disebabkan oleh teknologi yang terhad pada zaman itu yang belum ada lagi Wi-Fi, belum ada lagi broadband, jauh sekali Streamyx dan Unifi.
Kemunculan Babyrina atau nama sebenarnya, Azrina Ahmad dan kawan-kawannya telah menjadi fenomena di kalangan pelayar-pelayar Internet.

https://i2.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/d2dfa-11.jpg?resize=758%2C1003&ssl=1

Pink_Purple Publish time 19-6-2017 04:23 PM

so..

motif

chazey Publish time 19-6-2017 04:32 PM

Apsal korang tak boleh lupa Babyrina ni? Move on la wei! mirc pun dah mati! :lol:

M.Rose Publish time 19-6-2017 04:34 PM

Bg gambr lagi tt. Tak kenal :P

ayahmasihkuad Publish time 19-6-2017 04:37 PM


https://i1.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/babyrina3.jpg?resize=697%2C1024&ssl=1


Ada pihak yang tidak bertanggungjawab, memuat turunkan kesemua gambar-gambar Babyrina yang beraksi lucah bersama-sama kawan-kawan modelnya yang lain dan mencetaknya sebelum dijual secara gelap.


Selepas menjadi fenomena, Babyrina tidak lagi muncul dengan gambar-gambar baru di Internet. Model lucah Melayu itu hilang begitu sahaja. Bagaimanapun, pada tahun 2001, Babyrina dikesan cuba memasuki negara ini menerusi KLIA.


https://i0.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4082.jpg?resize=758%2C1296&ssl=1


https://i1.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4084.jpg?resize=758%2C553&ssl=1


Bagaimanapun, pihak berkuasa tidak membenarkan dia melepasi had kawalan Imigresen, sekaligus wanita berkenaan diusir dari negara ini dan pulang semula ke Amerika Syarikat.

Itu sahajalah berita terakhir yang didengar tentang Babyrina. Dia tidak dibenarkan kembali ke negaranya kerana gambar-gambar lucahnya yang telah membuatkan dia terkenal di seluruh dunia


https://i0.wp.com/www.taikotai.tv/wp-content/uploads/2017/06/IMG_4081.jpg?resize=758%2C1190&ssl=1



Berikut merupakan sedikit info mengenai Babyrina:


- Muncul sebelum meletupnya berita skandal mengenai Linda Rafar dan Edry dan kemungkinan sebelum beredarnya gambar-gambar censored Zarina Zanuddin.

- Tersebar sebelum wujudnya broadband, WiFi dan juga 3G.

- Seorang lagenda walaupun mendapat kecaman ramai.

- Bertahi lalat di bahagian di tepi pusat.

- Berada di United Kingdom dan menetap di sana dari dulu sehingga sekaran. (menurut sumber-sumber di laman-laman web)

- Dikatakan berasal daripada Pahang.

- Masih Berada di Eropah kerana tidak dibenarkan pulang ke Malaysia.

- Belajar di luar negara dan memulakan aktiviti ‘pergambaran’ di New York

- Berkawan baik dengan seorang perempuan yang mukanya hampir seiras bernama Suraya.

- Masih belum berkahwin walaupun sudah berusia.

- Ada khabar angin pula mengatakan yang die telah kembali ke pangkal jalan.

fox. Publish time 19-6-2017 04:38 PM

Bukan kata nama,dah tngok gambar pun akak masih tak kenal

Matpon Publish time 19-6-2017 04:53 PM

masa tu internet pun masih slow..begitu ler perubahan zaman.. Semoga beliau mendapat hidayah..Motif TT up balik kisah ni utk apa.?

Matpon Publish time 19-6-2017 04:55 PM

TT telah membuka peluang isu yang telah sepi..diharap forumer semua abaikan yer

AbukRokok Publish time 19-6-2017 05:39 PM

chazey replied at 19-6-2017 04:32 PM
Apsal korang tak boleh lupa Babyrina ni? Move on la wei! mirc pun dah mati!

tahun 2050 nti keluar thread.... Ogawa bintang porno paling popular sepanjang zaman Nusantara

matchstick Publish time 19-6-2017 11:59 PM

zaman dulu amik gambo pakai kodak pastu bila nk sebarkan kena scan masuk PC ke guane

sueburn Publish time 20-6-2017 01:52 AM

Sape ni? Motif keluarkan cite babyrina ni kenapa? Jejak kasih kah? :o

fazamania Publish time 20-6-2017 01:54 AM

Motifnya tuan tanah ni kemaruk seks.. eh hello set2 jantan kertu zaman 80 an jer yg minat pelacur mcm ni

mieymiey Publish time 20-6-2017 07:39 AM

Tak kenal maka taktau nak komen apa ;P

-electrifying- Publish time 20-6-2017 08:50 AM

chazey replied at 19-6-2017 04:32 PM
Apsal korang tak boleh lupa Babyrina ni? Move on la wei! mirc pun dah mati!

melayu bolehhhhh ;P

shiedafaizal Publish time 20-6-2017 09:12 AM

tetiba ja up citer babyrina ni..hahhahahha

tengku_anggun00 Publish time 20-6-2017 09:44 AM

-electrifying- replied at 20-6-2017 08:50 AM
melayu bolehhhhh

hahaha... #melayuboleh....

tagas Publish time 20-6-2017 10:34 AM

Aku form 1 time ni

Pic2 baby ni lah antara stok2 modal

aku menyabun time tu ;P

-electrifying- Publish time 20-6-2017 11:11 AM

tengku_anggun00 replied at 20-6-2017 09:44 AM
hahaha... #melayuboleh....

wktu2 nk pakai internet bila nk "login" tu mmg 1 flat dgr bunyi iyetttttttttt...
bersabar je nk tggu gmbr2 loading.. ;P

tengku_anggun00 Publish time 20-6-2017 11:15 AM

tagas replied at 20-6-2017 10:34 AM
Aku form 1 time ni

Pic2 baby ni lah antara stok2 modal


jujur nya kau...hahaha...

Themilo Publish time 20-6-2017 11:38 AM

Sendunya kau TT, thread dah ada dari tahun 2011, kau lagi nak ungkit topik sendu.

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=541601&highlight=babyrina
Pages: [1] 2 3
View full version: Lagenda Babyrina, Model Melayu Yang Terkenal Di Kalangan Lelaki Tahun 90an


ADVERTISEMENT