whyas Publish time 3-3-2020 12:46 PM

Kawin dgn sape?

kembangbunga Publish time 3-3-2020 03:34 PM

Nurza replied at 3-3-2020 10:22 AM
Bernard Chandran maybe? Bnyk pengalaman buat baju pengantin kerabat Brunei...

boleh jadi jgk.. or Radzuan Radziwill pun ok.. Heols yg design baju nikah Tuanku Zara kalau x silap

Nurza Publish time 3-3-2020 05:47 PM

kembangbunga replied at 3-3-2020 03:34 PM
boleh jadi jgk.. or Radzuan Radziwill pun ok.. Heols yg design baju nikah Tuanku Zara kalau x sila ...

Btul jgk tu.. Bernard tu bnyk buat baju utk kerabat Brunei je.. Radzuan tu pun rapat ngn SNZ ..

royaldanish Publish time 6-3-2020 07:50 AM

esmeralda7 replied at 1-3-2020 10:35 AM
dgr2 nk kawen dh...dgn siapa tu ye..jeng3x

Ni ke yg couple dgn TBib tu?

pujanggacinta Publish time 7-3-2020 05:18 AM

royaldanish replied at 6-3-2020 07:50 AM
Ni ke yg couple dgn TBib tu?

rasanya lah dgn t bib

Lalalili66778 Publish time 7-3-2020 07:22 PM

esmeralda7 replied at 1-3-2020 06:35 PM
dgr2 nk kawen dh...dgn siapa tu ye..jeng3x

Wow! Dgn sapa tu sis heheh

bondeh Publish time 9-3-2020 12:58 AM

pujanggacinta replied at 7-3-2020 05:18 AM
rasanya lah dgn t bib

Kalau dgn T.Bib circle situ jelah dulu kala T.Adek dgn T.Iman kakaknya si T.Illisha ini....

baby37 Publish time 6-5-2020 01:47 PM

ok la tu .... sekufu dengan dia.

masnona Publish time 18-5-2020 08:40 AM

kembangbunga replied at 2-3-2020 11:50 PM
Sape plk nak design baju pengantin ye? Fairy godmother aka rizalman kata nak bersara dah

Tokri cakap kalau kwn baik dia, boleh je nk tlg buat baju lg. Ni kn ank tiri kwn baik dia. Mesti bole lg

chiyoasuka Publish time 26-7-2023 03:41 PM

suka tgok dia ni mirip dgn mak dia JR

Mamiyan Publish time 26-7-2023 07:06 PM

chiyoasuka replied at 26-7-2023 03:41 PM
suka tgok dia ni mirip dgn mak dia JR

Jauh sgt chuollss kutip kacang sampai naik lagi thread ni hahaha

chiyoasuka Publish time 27-7-2023 12:27 AM

hahahahaha masih gigih ni tgh kumpul point nak buka thread :$;P

Nurdianah Publish time 13-5-2024 09:36 PM

whooo???

opie5662 Publish time 14-5-2024 06:45 PM

Alang2 ada yg upkan benang lama…saja la cerita, sabtu lepas i pegi open house KotaSAS. Ilisha ni ada dgn adik dia. Together with THIS n sultan n tg amir. Dh habis acara, org start la amek gamba dgn sultan n this…ada la sekumpulan budak ni suruh dia ketepi…dia pon kluar dr red carpet tu. lpas tu budak tu panggil dia…kak tolong amek kan gamba…tergelak aku tgk budak tu…nampak marhain sgt la kot nya. Hahhahahaha. Tp dia amek je kamera bdk tu n amekkan gamba …hahahha.

Lvstar Publish time 14-5-2024 09:54 PM

opie5662 replied at 14-5-2024 06:45 PM
Alang2 ada yg upkan benang lama…saja la cerita, sabtu lepas i pegi open house KotaSAS. Ilisha ni ad ...

Haha kesiannya..lawa jugak ke kalau tengok depan2 ilisha dgn ilyana ni?

opie5662 Publish time 15-5-2024 12:40 AM

Lvstar replied at 14-5-2024 09:54 PM
Haha kesiannya..lawa jugak ke kalau tengok depan2 ilisha dgn ilyana ni?

Mata iols cantik ilyana lg. Ilisha ni kulit pon marhain sgt. gene kulit pahang kuat walaupon iras mmg mcm JR. dah few times jumpa, mmg tak glowing. Last year jumpa dia tgh lepak makan ngan fahd n taim n kazen2 diorg, berlemoih abes. Muka mcm berminyak. Mcm suraiya moiz tu walaupon kulit warna pahang, tp she glowing. Tp sheola tak kekwat la. Layan je walaupon bebudak dia panggil kakak…hahahahha. Adoi la budak2 tu. mmg kelako betul masa tu

Kak-Rohana Publish time 15-5-2024 04:07 AM

mcm kena rasuk....

karot Publish time 15-5-2024 09:33 AM

https://vt.tiktok.com/ZSYdb8VC1/

T Ilyana & T Ilisha in 1 frame :$

Whatsofunnyth Publish time 15-5-2024 10:49 AM

opie5662 replied at 15-5-2024 12:40 AM
Mata iols cantik ilyana lg. Ilisha ni kulit pon marhain sgt. gene kulit pahang kuat walaupon iras...

Ilisha ni klu dah on makeup baru la nampak glam nampak sexy. Bila dia join sultan gi event2 sheollss mmg downtoearth la. Makeup tak nampak sgt, baju pun beshe je. Mcm time chuollss jumpa kt kotasas tu, mmg tknampak bersiap ;P but for sure she's the nicest one

Lvstar Publish time 15-5-2024 03:06 PM

Whatsofunnyth replied at 15-5-2024 10:49 AM
Ilisha ni klu dah on makeup baru la nampak glam nampak sexy. Bila dia join sultan gi event2 sheol ...

Boleh tahan sexy dia kat luar biasa tengok join event biasa2 je haha
Pages: 1 2 3 [4] 5
View full version: Ilisha Ameera in a photo series.


ADVERTISEMENT