babydoll Publish time 7-12-2016 03:04 PM

d_dalia replied at 7-12-2016 02:56 PM
kann? iols suka baca blog raja sarina sejak awal2 dulu..Iols sgt adore dia..satu2 nya puteri raja...

i yg baru baca satu post pon dah jatuh cinta dgn penulisan dia. apatah lagi u yg dah follow dia since beginning. such a beautiful and pleasant articles to read {:loveo

miemiecha Publish time 7-12-2016 03:06 PM

lorh, ni ke awek tg zain.. dedulu sebelum masuk porem cari, idok le kenal tunku zain, tapi rembes tgk gambo kat ig lepas mmbe share..

iols p pm mmbe dgn ayat kecaman yg iols ingat

" apek tongsan mana ensem ngat aih hawau!!!'

sekali tnpa iols sedari iols pm tu klik kat nama heshe..
maka heshe rep..

'anak org nismilan'
memula iols nak kecam'sejak bila mak pak ko dok nismilan, ckp nismilan pun supe bangla'
sbb ingat kawan iols rep,
tapi bila iols buka, nama heshe terpampang, otometik, iols delet..

hidup lam ketakutan kejap sbb kecam hawau kat anak ghajer..{:angel2o

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:19 PM

miemiecha replied at 7-12-2016 07:06 AM
lorh, ni ke awek tg zain.. dedulu sebelum masuk porem cari, idok le kenal tunku zain, tapi rembes tg ...

omg uols....sgt dramatik cerita uols ni

biar betul? alamakkkk.....:lol:

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:26 PM

babydoll replied at 7-12-2016 07:04 AM
i yg baru baca satu post pon dah jatuh cinta dgn penulisan dia. apatah lagi u yg dah follow dia si ...

Yes..Uols baru baca satu post dah jatuh cinta dgn penulisan dia...Uols teruskan baca ya..Iols dah lama jatuh cinta dgn penulisan dia..Sgt inspiring...


Ini caption r.sarina masa 1st posting berhijab


miemiecha Publish time 7-12-2016 03:28 PM

d_dalia replied at 7-12-2016 03:19 PM
omg uols....sgt dramatik cerita uols ni

biar betul? alamakkkk.....

sejak dari tu, iols teruk block nama heshe..
tapi steady lah, bila baca blik bab ku sarina ni, nampak nama ku zain, teruk teringat..

kan uols muka dia cam cina sepet versi kemas kan..
{:shyo

i vote for theols berdua.. pompom iols men kat tepi..

sambil nyerit lahiriah, nages batiniah...{:downo{:cryruno

oh abam ku zain..

hahahhahahaha{:runo

syitaeyqa Publish time 7-12-2016 03:30 PM

I tak follow Sarina kat ig. tpselalu nmpk gmbr dia keluar kt explore tu. Recently dia pergi vacay mana tah, cntik2 gmbr dia ambil. And yes, dia cantik, iras muka dia melayu klasik.

Kalau dia dgn TZ, I approve! hehe

*haah laa mcm muka nabila kakak lopak sikit

intnjuliet Publish time 7-12-2016 03:37 PM

iolls suke sheolls pny skin complexions..
sangat2 asian and flawless!!!!
iolls nk kulit mcm tu please..
sweet milk chocolate gitew kulitnyee..
sukeeelahhh

Cint@ Publish time 7-12-2016 03:38 PM

so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:44 PM

miemiecha replied at 7-12-2016 07:28 AM
sejak dari tu, iols teruk block nama heshe..
tapi steady lah, bila baca blik bab ku sarina ni, na ...

hahaha..block terus ek...:lol: mujur lah kekanda zain cool je..:lol:

kann? iols pun approve je raja sarina dan kekanda zain

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:45 PM

syitaeyqa replied at 7-12-2016 07:30 AM
I tak follow Sarina kat ig. tpselalu nmpk gmbr dia keluar kt explore tu. Recently dia pergi vacay...

muka dia mcm kita tgk terus sejuk..bukan muka yg kasar...

yes..mcm muka nabila kakak lopa

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:47 PM

intnjuliet replied at 7-12-2016 07:37 AM
iolls suke sheolls pny skin complexions..
sangat2 asian and flawless!!!!
iolls nk kulit mcm tu ple ...

kann? sgt2 asian dan flawless...adore sgt

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:47 PM

Cint@ replied at 7-12-2016 07:38 AM
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

bukan rasanya..

d_dalia Publish time 7-12-2016 03:49 PM

comel je sheols dgn dp terbaru...





miemiecha Publish time 7-12-2016 03:51 PM

d_dalia replied at 7-12-2016 03:44 PM
hahaha..block terus ek... mujur lah kekanda zain cool je..

kann? iols pun approve je...

mau nya idak, dah ngutuk..
anak ghajer lak tu, mujur heshe baek..

bila nak langsung, mohon g ketuk tg zain, suh lekaih sikit..

hahahahahhaha...

intnjuliet Publish time 7-12-2016 03:51 PM

d_dalia replied at 7-12-2016 07:47 AM
kann? sgt2 asian dan flawless...adore sgt

{:mlturngal:}{:mlturngal:}

syitaeyqa Publish time 7-12-2016 03:59 PM

Cint@ replied at 7-12-2016 03:38 PM
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

I terus google bila baca ur komen. haha. Hasilnya, bukan adik beradik. Ayah Sarina ni dr Perak. Ayah Sheera pulak kelantan

d_dalia Publish time 7-12-2016 04:09 PM

miemiecha replied at 7-12-2016 07:51 AM
mau nya idak, dah ngutuk..
anak ghajer lak tu, mujur heshe baek..



iols cari2 gak pic kekanda zain dgn raja sarina..alaaa tak jumpa..dulu ada

miemiecha Publish time 7-12-2016 04:17 PM

d_dalia replied at 7-12-2016 04:09 PM
iols cari2 gak pic kekanda zain dgn raja sarina..alaaa tak jumpa..dulu ada

haaa.... nnt try carik

vender Publish time 7-12-2016 04:30 PM

lostfaith replied at 7-12-2016 12:25 AM
Lawa sgt ke? Biasa.biasa jer.

Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berpelajaran, tak show off sana sini, berpakaian sopan, mempunyai tahap pemikiran yg boleh dihormati dlm penulisan dia, bg iols dah cantik sgt dah.lgpun dia ni muka malay klasik jgnla expect sama mcm diana danielle.

Dia boleh je choose jadi someone like tunku aminah ootd xyh study sbb duit harta byk hari2 pi slimming centre, jadi artis insta pakai seksi mcm artis lain pi clubbing bagai tapi she is not choosing that.

-electrifying- Publish time 7-12-2016 04:30 PM

cntik jgk ha
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
View full version: Si cantik manis Raja Sarina Iskandar berhijab..


ADVERTISEMENT