harkktuih Publish time 23-6-2016 12:44 PM

Parodi Iklan Samsung

Selingan waktu lunch..jangan marah arr spidey..:lol:


WIWSlvSrTxs




nk humban pun takpe ahh

batmana Publish time 23-6-2016 12:52 PM

hahahaha...

Esmiria Publish time 23-6-2016 12:53 PM

ambik kredit.@spiderman80 bod lawak

kemaruk Publish time 23-6-2016 12:54 PM

PAS terpinggir

dinopower Publish time 23-6-2016 12:59 PM

ya ampun.... {:1_563:}

lavausrah Publish time 23-6-2016 01:03 PM

avvy sutun pink sebab nak bagitau semua dinopower tu dino ori la tu konon....

dasar bahlol tarak keyakinan diri punya samdol...


dinopower Publish time 23-6-2016 01:06 PM

aik lava tarak family sudah sentap :lol:
anak buah wa....anak buah wa..... mujur la ade anak buah sudi jaga :lol:

darkzombie Publish time 23-6-2016 01:08 PM

yg left kat hujung tu tak tahan :lol:

lavausrah Publish time 23-6-2016 01:09 PM

raya ni sutun tu heboh la citer bagitau sekampung nick dia kena ban....

konon dah habis hebat la tu kena ban....

:doh3:



jandagersangs Publish time 23-6-2016 01:13 PM

mcm chebengs sangat noks

lavausrah Publish time 23-6-2016 01:17 PM

jandagersangs replied at 23-6-2016 01:13 PM
mcm chebengs sangat noks
aikkk...sejak bila dino ceraikan lu...??

tu la...malas lagi kemas dapur...kan dah jadi janda..

:drool3:


JENABREJAM89 Publish time 23-6-2016 01:22 PM

WINNNNN ..... hahahaha kosong2 yer :lol::lol:

pittjie Publish time 23-6-2016 01:25 PM

adoiiii!! sakit perut aku. anak sapa yang buat nate ni aaaa??

ultra78 Publish time 23-6-2016 01:31 PM

Hahaha.................

nour2001 Publish time 23-6-2016 01:36 PM

Suara lelaki tu hampir sama dgn suara dsai..pandai betul..

OmJualGas Publish time 23-6-2016 01:52 PM

Harrrrkkkkktuiiii..

OmJualGas Publish time 23-6-2016 01:52 PM

Harrrrkkkkktuiiii..

OmJualGas Publish time 23-6-2016 01:52 PM

Harrrrkkkkktuiiii..

kikuri Publish time 23-6-2016 02:26 PM

ya ampun kretipnya... sakit pale otak aku ketawa.... ingt ketawa tak kuor suara tu best ke :lol::lol::lol:

EncikRhoma Publish time 23-6-2016 02:39 PM

nour2001 replied at 23-6-2016 05:36 AM
Suara lelaki tu hampir sama dgn suara dsai..pandai betul..

bukan suara bang nuar ke? Mati2 aku ingat memang dia yg cakap
Pages: [1] 2 3 4 5
View full version: Parodi Iklan Samsung