CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kau Cantik? Rampas Hak Orang Tak? Lemah!" - Intan Saleh Perli Izreen Azminda?

14-10-2021 08:31 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 13534| Komen: 153|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Gara-gara membuat parodi di Tik Tok, bekas madu Izreen, Intan Saleh diserang oleh beberapa netizen yang menyatakan bahawa Intan masih tak move on.





Gara-gara membuat parodi di Tik Tok, bekas madu Izreen, Intan Saleh diserang oleh beberapa netizen yang menyatakan bahawa Intan masih tak move on.


Dengan ayat "Kau cantik? Rampas hak orang tak? Rampas? Lemah!" mendapat pelbagai reaksi daripada netizen hingga Intan membuat beberapa video bagi menjelaskannya.

https://www.tiktok.com/@intanroxssaleh/video/7018465594039176474?is_from_webapp=v1

Rentetan ada yang menyatakan Izreen sudah meminta maaf kepadanya dalam program Melodi, Intan bertanya kembali siapa yang minta maaf dan menyatakan video tersebut sekadar berhibur.


Sementara video seterusnya Intan menegaskan bahawa perempuan yang menjatuhkan maruah wanita sendiri.


Netizen lain turut bersetuju dengan Intan. Kadang-kadang mereka yang menasihatkan itu bukannya berada di tempat mereka yang di rampas.

Ada yang terasa tak? - CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Namasayaomel 14-10-2021 08:33 AM
eh..i sokong intan...nape pulak nak marah...mmg pompuan tu i mean izreen mmg prampas..pompuan tagunaa...
Quote laksmanabentan 14-10-2021 08:35 AM
nama juga tiktiokk..
apa ler nak serious bebenor nih...
Quote domok 14-10-2021 08:37 AM
Tik tok kot.. Lagipun sape makan cili, dia yang rasa pedas..
Quote sarah82 14-10-2021 08:54 AM
Kenapa nak sentap kalau tak buat salahkan
Quote chekacheku 14-10-2021 09:03 AM
Gooo intan..muka xde nur mcm yizreen tu mmg patut kita bako bakoo
Quote KIM.K 14-10-2021 09:05 AM
Takpayah la sesapa sentap muka memasing macam princess fiona
Quote Acikgomen 14-10-2021 09:07 AM
Jering ni kalo dia bebunyik dgn isu ni, mmg ko nenempah maut je siah
Hah masokkkkkk
Quote arffa 14-10-2021 09:09 AM
netizen yang kecam tu memang la, bukan ada experience kena cerai sebab betina lain.
Quote SweetRehan 14-10-2021 09:09 AM
TikTok kn memang style gitu wat content je ...apa yg nk sentap sangat..bideway good job Intan
Quote babelina 14-10-2021 09:10 AM
benda btl apa.. sampai2 bila2 pn akn ada.. tingat melodi.. meluat nya aku tgk.. mcm semua tu bole di padam sekelip mata jer..
Quote trexxxxxi 14-10-2021 09:12 AM
Okay.. thread dari reputs cari...
Walaupun sheol ni personality media

Now, komen ai...
Ai okay jah Intan ni nak buat parody
Kemon pipol... tiktok khuens...

Sapa terasa tu paham2 jurrr
Quote emera 14-10-2021 09:21 AM
Yg melenting tu semua seperangai dgn yizreen kah?
Quote epal_putih 14-10-2021 09:24 AM
yg makan cili jer yg rasa pedasss

content Intan tu jer hahahahaha
Quote KamikuP 14-10-2021 09:35 AM
Ada ke acik forumer sini yg rampas kebahagiaan org cer kabo
Quote cik_ingeniare 14-10-2021 10:01 AM
Meols tetap team diamond. Titik
Quote ketambangkang 14-10-2021 10:03 AM
org skrg senang je suruh move on move on...benda klu dh pecah direpair semula pon retaknya tetap ade bhaiii
Quote Fly_over 14-10-2021 10:05 AM
smlm lalu kt fyp iols. pastu baca sorg acik gundu ni berdas2 dia bebel xnk kalah yach… beria sgt kot ye pn nk nasihat org.. acik2 pesbuk mmg x sesuai la masuk TT.
Quote marchikobonzo 14-10-2021 10:23 AM
#teamintan forevah!
Quote wheniseejuliet 14-10-2021 10:23 AM
emera replied at 14-10-2021 09:21 AM
Yg melenting tu semua seperangai dgn yizreen kah?


Lihat semua komen(153)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:24 AM GMT+8 , Processed in 5.036285 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top