CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Boleh Rentas Negeri- Lana Nordin 'Sembur' Haters, Perli Artis Lalang

12-10-2021 04:45 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10470| Komen: 130|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Semestinya pengumuman kerajaan memberi kebenaran kepada rakyat untuk merentas negeri dan keluar negara disambut dengan gembira.
Semestinya pengumuman kerajaan memberi kebenaran kepada rakyat untuk merentas negeri dan keluar negara disambut dengan gembira.

Di Instagram, Lana Nodin membalas semula kenyataan yang pernah dilemparkan segelintir pihak kepadanya sebelum ini berkaitan isu vaksin Covid-19.

Kredit foto: IG


"Harap2 rakyat malaysia yg boleh rentas tu, hopefully jgn macam ni ya. Dulu yg suruh aku mereput duduk diam siap halau aku balik usa, skrg bile aku balik usa kata biar aku dpt covid pulak."

Baca lagi:



Dalam masa yang sama, Lana seolah-olah menyindir seorang artis yang dilabel sebagai 'lalang' dan dikatakan sibuk berkongsi perihal pengambilan vaksin di media sosial.

"Siap ada artis veteren dan sorang artis lalang ni konon dia kata dia artis, tapi seriously aku pun x kenal tapi kononnya angap diri tu baik gan org politik..hari2 sibuk,setiap masa sibuk upload pasal hal vaksin ni!"





Wah marah betul, siapa artis yang dimaksudkan tu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mat_arof 12-10-2021 04:53 PM
sorang lagi artis yang patut di banned dlm industri seni..

Quote zie_indah 12-10-2021 05:00 PM
Dok la sana ja lana oiii sibukkk ja kan ujan mas negeri orang.hahahahah
Quote akuMNdia 12-10-2021 05:01 PM
dah sampai sana pun nak memekak hal kat sini gak ke??
Quote slyfynx 12-10-2021 05:07 PM
Eh bish. Diam la.
Sendiri yang bongok, pastu menyalak lebih2
Quote NFBZCantik 12-10-2021 05:16 PM
Dia perli siapa?
Quote chikumanis 12-10-2021 05:18 PM
me is pelik tau. dah kenapa, u dah residing obersi tapi masih lagi sibuk nak ambil tahu hal sini? sama macam ada one of my friend tu. dah migrate, citer jelah hal negara tu tp takkkkk...sibuk duk cerita hal malaysia. dalam post tu kalau tak kutuk malaysia tak sah. tapi pandai pula tu, tak nak post dalam english bila kondem kan malaysia..n if nak kondemkan negara yg u migrate tu, komen la dalam english juga, baru lah omputih...
Quote amansihat 12-10-2021 05:20 PM
nape dia nak sibuk hal malaysia.siapa yg halau dia?pasport ko pegang.ic ko pegang.kaki dan tangan tak ada orang ikat nak halang duduk malaysia.sendiri carik masalah tak nak vaksin.sendirilah kena hencap.sendiri tanggung kalau mati kena covid.kerajaan dah cakap jangan jadikan kedegilan sendiri bila mencanak kes kematian naik.ko tak nak vaksin satu keluarga tiada siapa yg larang.mati pun sendiri yg tanam ,sendiri yg kubur.tak perlu menyalak apa yg kerajaan buat kat malaysia.duduk diam-diam je kat negeri hujan emas..tak perlu kesah negara malaysia ni sebab kehadiran ko tak terkesan buat negara tercinta ini..undi trump esok ..takyah sibuk hal malaysia negara yg banyak diskriminasi ni..
Quote miszclassique 12-10-2021 05:23 PM
Selain dari gosip seksi, johan asari, meroyan, i tak pernah tau pun naskah ape yg dia ni berlakon.. Maknanya satu sen pun dia ni tak guna kat industri ni, sila duduk sana diam2
Quote emera 12-10-2021 05:25 PM
Kata laaa dia sakit sampai koma kat sana, laki carik perempuan lain & dia jatuh miskin, harapnya kau jgn merayu2 mintak rakyat malaysia tolong bawak balik.
Quote mat_arof 12-10-2021 05:26 PM
dia tak puji hujan emas tu..

bagi lar puji pujian hujan emas

tapi sibuk urusan hujan batu.

sakit ke apa?


sorang lagi artis bodoh dan bebal...
Quote Suchi 12-10-2021 05:26 PM
Nak tau sapa artis yg dia perli tu ye?
Quote trexxxxxi 12-10-2021 05:27 PM
Memekak
Dah dok sana tu nak sebokkkkkk hal sini watpe

Dah beli rumah belom?
Quote naina 12-10-2021 05:27 PM
chikumanis replied at 12-10-2021 05:18 PM
me is pelik tau. dah kenapa, u dah residing obersi tapi masih lagi sibuk nak ambil tahu hal sini? sa ...

Ko tengok time dia sakit nanti masuk hospital sana warded berhari2 sampai tak mampu bayar. Rakyat Malaysia dia dari negara Malaysia jugak yang dia minta sedekah nanti untuk bawa balik dia.
Quote lyshafull 12-10-2021 05:31 PM
Bitter betul dekt dia dgn malaysia why x happy ke duduk sna ?
Quote bankerpencen 12-10-2021 05:31 PM
Bende la hantu ketet ini asyik nak memekak je. Dulu daripada tak menyampah dengan kau, dah cukup jaki tengok muka kau tu. Dasar tak educated.
Quote mat_arof 12-10-2021 05:34 PM
pompuan ni berani ke nak pergi New York ke? Los Angeles ke? washington ke? California ke? san francisco ke?

tempat tempat tu semua orang yang ambil vaksin..
berani ke dia pergi sana..

pelakon lama Fatimah Ahmad duk sana sampai meninggal kat sana..tak pernah pun dia kutuk malaysia...
Norazah Azih duk Kanada pun sama dia rindu dengan malaysia..tak pernah kutuk malaysia..


tak lama pun pompuan ni kat USA tu...lambat laun balik juga ke malaysia...

wait and see
Quote emera 12-10-2021 05:38 PM
naina replied at 12-10-2021 05:27 PM
Ko tengok time dia sakit nanti masuk hospital sana warded berhari2 sampai tak mampu bayar. Rakyat  ...

Kalau betul laaa, tak payah bagi duit.. bagi maki hamun je yg dia layak. Suruh mereput kat sana.
Quote naina 12-10-2021 05:43 PM
mat_arof replied at 12-10-2021 05:34 PM
pompuan ni berani ke nak pergi New York ke? Los Angeles ke? washington ke? California ke? san franci ...

Takut dia sakit je..time sakit tu plak suami buat onar. Tak mampu nak bayar bil hospital. Dengan rakyat Malaysia ni juga la nanti minta bantuan nak balikkkk. Dia ingat langit selalu cerah keeee
Quote Nozot 12-10-2021 05:47 PM
Yuna chill ja duk LA, tak de perangai macam nie..bitter sungguh.

Lihat semua komen(130)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.064164 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top